Dagens Horoskop: Mandag 1. November

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en del aktiviteter planlagt denne mandagen, og det finnes en sjanse for at du må avlyse det meste om du ikke føler deg i topp form. Du har vanskelig for å akseptere at du blir syk, men i dette tilfellet har du ikke noe valg. Lytt til kroppen din.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir intens men koselig. Den innledes med en hel del jobb, så det gjelder å ha hodet på rett plass. Akkurat nå skjer det så mye at det blir nødvendig å ha flere jern i ilden samtidig. Ettermiddagen handler om å slappe av, nyte og ta det med ro sammen med familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne mandagen er du litt treig til å begynne med og det merkes gjennom dagen. Du havner på etterskudd og du roter det til når du prøver å komme ajour. Alle har håpløse dager der ingenting går, så det er bare å bite tennene sammen og akseptere situasjonen.

Krepsen 21/6-22/7

Du vil gjerne være fri til å bestemme over dagen, men det virker som om det er en hel del ting du ikke kan påvirke i dag. Det beste du kan gjøre denne mandagen er å følge strømmen. Kvelden bringer gode nyheter.

Løven 23/7-22/8

Du ser muligheter der andre ser håpløshet og det er styrken din akkurat nå. Å kunne snu en urimelig situasjon til en ganske håndterbar oppgave er noe som gjør deg uvurderlig i visse sammenheng. Kvelden handler om å vise sterke følelser.

Jomfruen 23/8-22/9

Du innser at du har havnet midt i en krangel mellom to kollegaer og nå vet du ikke helt hvordan du skal trekke deg unna. Du eier ikke vektens diplomatiske side, så det er mulig du forverrer situasjonen om du blir involvert.

Vekten 23/9-22/10

Denne dagen handler om å tørre å ta for seg. Av og til kan du bli litt sjenert i større sammenheng, men denne gangen føler du deg ganske sikker på det du går inn i og det skaper en større selvtillit.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan være litt urimelig i måten du resonnerer på i dag og det gjør at du irriterer en kollega som synes at du alltid må ha rett. Selv tenker du at du ikke alltid ha rett, men at du rett og slett bare alltid har rett. Det er den store forskjellen mellom de to alternativene.

Skytten 22/11-21/12

Du har vanskelig for å være ærlig ettersom du vet at det kan såre og skape unødige sår. Hva du egentlig tenker og mener er egentlig uvesentlig i denne situasjonen. Det er hvordan du handler som har noe å si. Kvelden blir interessant.

Steinbukken 22/12-19/1

Du puster ut etter lang tid med anspenthet. Nå i ettertid ser du det positive i alt som har skjedd og du nyter virkelig en pause fra alle krav. Ettermiddagen handler om deg og om å ta vare på deg selv. En fantastisk start på vinteren.

Vannmannen 20/1-18/2

Gjennom mandagen er det full fokus på et prosjekt som må bli klart. Det handler om flere timer med forhandling og kompromiss, noe du er god på men som du ikke nødvendigvis synes er spesielt stimulerende.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen handler om å være på rett sted til rett tid, noe som kan virke mye lettere enn det er. Det handler om å ha tunga rett i munnen, spesielt når det kommer til spørsmål som gjelder penger. Kvelden blir rolig sammenlignet med dagen.

Powered by Labrador CMS