Dagens horoskop mandag 1. august

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne mandagen prøver du å ta tak i ting du ligger etter med. Ditt største problem akkurat nå, er at du er en skikkelig tidsoptimist og det gjør at du ikke har koll på hvor lang tid ting tar, noe du merker i dag. Kvelden blir interessant.

Tyren 20/4-20/5

Det er slutten på en fase og du kjenner på det i hele kroppen. Akkurat nå prøver du å leve veldig i nuet og ikke tenke se så mye fremover, ettersom det bare vekker frustrasjon i deg. For øvrig blir det en morsom og underholdende mandag.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er det viktig at du tar en ting om gangen og at du ferdigstiller noe før du begynner på et nytt prosjekt. Du har en påvirkning i tegnet ditt som gjør at du har vanskelig for å ha mange baller i luften på en gang.

Krepsen 21/6-22/7

Denne mandagen prøver du å overtale deg selv om at du er inne på rett spor. Du har funnet en middelvei der du kan ha en bra relasjon til en viss person, men hele ditt indre skriker etter at dette forholdet skal bli mer seriøst til tross for at du vil ta det langsomt.

Løven 23/7-22/8

Du har en tendens til å avlyse avtaler akkurat nå, uansett om det handler om en fest, å møte venner eller personlige forpliktelser. Det handler om at du er helt ferdig, ikke bare fysisk men også psykisk. Ta deg tid til å hente deg inn og tillat deg å gjøre ingenting.

Jomfruen 23/8-22/9

Du går igjennom en forvandling akkurat nå, men det er du bevisst på ettersom du står midt i det. Du har modnet de siste årene og både krig og corona har fått deg til å revurdere mye i livet ditt. Dette er bare slutten på en lang prosess.

Vekten 23/9-22/10

Denne mandagen prøver du å ta en aktiv beslutning, men som vanlig går det ikke helt etter planen. Vekten har vanskelig for å bestemme seg og akkurat idag er du mer ubesluttsom enn vanlig. Kanskje skal du utsette denne beslutningen til en annen dag, men da må du bestemme deg for det.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har vanskelig for å finne fokus i hverdagen. Du merker en misnøye inni deg, men du vet ikke helt hva det er du ikke er fornøyd med. Kanskje handler det mer om en frustrasjon over ting du har gått glipp av enn over din nåværende situasjon.

Skytten 22/11-21/12

Du sjarmerer de fleste i dag. Din latter og ditt herlige humør gjør deg lett å like. Denne mandagen får du mulighet for å teste ut litt nye utfordringer, spesielt om du er tilbake i jobb. En privat relasjon er ganske så spent akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne mandagen har du mye du skal rekke, men du har ikke den veiledningen du behøver. Du liker ikke å be om hjelp, men i dag kan være en klok beslutning. I dag får du også informasjon om en reise du snart skal gjøre.

Vannmannen 20/1-18/2

Du satser på å ikke bli altfor entusiastisk når du hører om en beslutning som må taes på jobben din. Du har vært i denne situasjonen før, men denne gangen velger du å gå den sikre veien.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes en varme og en herlig energi i horoskopet ditt denne mandagen. Du har fått ny inspirasjon i tegnet ditt og den tar du med deg også på jobb. Et spørsmål kan gjøre deg litt forvirret. Dette er noe du aldri har overveid å gjøre før.

Powered by Labrador CMS