Dagens horoskop: Lørdag 9. juli

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Det blir en fin start på helgen. For deg er søvn alfa omega dersom du skal opprettholde ditt solfylte humør. I dag både sover du ut og spiser godt, noe som betyr at du møter hele lørdagen med en fantastisk positiv energi. Du får folk til å smile i dag.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Det blir en litt stressende start på denne lørdagen, men om du tar en ting om gangen blir det bra til slutt. Du vet hva du skal gjøre, og dersom du jobber sitter rutinene som de skal. Kvelden handler om familie eller nære venner.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du kan ha noen problemer med å sove akkurat nå, og det kan gjenspeiles i hvordan du tar vare på deg selv når du er våken. Du bør jobbe mer aktivt for å få orden på søvnvanene dine. Det du bør begynne med er å finne en måte å rydde opp i tankene på.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Noen ganger skryter du litt for mye og da kan det være at andre setter spørsmålstegn ved deg. Du trenger å sette ord på det du er stolt over og dine nære venner bør romme denne delen av din personlighet.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du lever under helt andre forhold nå enn hva du gjorde for bare et par måneder siden. Det kan være arbeidslivet som har endret seg eller din boligsituasjon. Uansett hva som er annerledes, så du trenger denne dagen for å gjøre det hyggelig rundt deg.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag er du gjerne så mye ute som du kan. Du elsker lyset, vinden og solen. Det er få mennesker som kan samle så mye energi i naturen som jordtegn. Det du trenger er en mulighet til å tenke i fred og ro.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du flyr hit og dit som en svimmel bie akkurat nå, og det er hovedsakelig fordi du ikke helt vet i hvilken ende du skal begynne. Du har høye ambisjoner, men ingen reell plan. Kanskje det er best å strukturere ig lage en plan aller først.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag griper du en mulighet som er helt unik. Du ble overrasket over dette tilbudet og du innser også verdien i det du får lære deg i dag. Det blir en mektig opplevelse som du vil bære med deg lenge.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du kan være veldig reservert overfor nye mennesker, men det er også en av årsakene til at mange er fascinert av deg og ønsker å bli kjent med deg. I dag treffer du flere nye mennesker som blir tatt med storm av din karisma og integritet.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Dagen handler om å gjøre ting etter en plan. Du vet hva du skal gjøre og du vil ta en ting av gangen med militær presisjon. På ettermiddagen unner du deg selv litt fri og kanskje noe godt. Kvelden handler om nye vennskap.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er litt mistenksom når det kommer til en person du ikke kjenner så godt, men som du instinktivt føler betyr trøbbel. Vedkommendes engasjement i livet ditt er uklart, men det er helt klart at dette er en person du ikke vil unnslippe.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Lørdagen handler om store og små valg. Det blir en lærerik dag hvor du blir tvunget til konfrontere din egen usikkerhet og ta avgjørelser på vage grunnlag. Uansett hvordan dagen ender, vil du fortsatt være fornøyd med din egen innsats.

Powered by Labrador CMS