Dagens Horoskop lørdag 9. april

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å ta et eget initiativ. Den siste tiden har du blitt litt passiv, så nå er det på tide å være aktiv. Du har mye som går din vei akkurat nå, men da må du være villig til å satse. I løpet av ettermiddagen møter du en person som gjør sterkt inntrykk på deg.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen går fort og det er mye å gjøre, og du har det gøy mens du holder på. Det blir en bra dag og en enda bedre kveld. Om du ikke har planer på ettermiddagen, så bruker du den gjerne på god mat og skjemmer bort deg selv litt. Dagen i dag byr på veldig gode nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Lørdagen blir interessant. Du har mye å gjøre i dag, så det er ikke sikkert du kan være så impulsiv som kanskje kunne ønske. Som tvilling synes du det er gøy å improvisere, men du har tatt på deg for mye til å kunne være så fri.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å ta det med ro og hente inn krefter. Det har vært en tung periode rent følelsesmessig og det begynner å endelig gå opp for deg at du er nødt til å være ganske så aktiv for at du skal kunne virkeliggjøre drømmene dine. Kvelden overrasker.

Løven 23/7-22/8

Du ser ikke alle de mulighetene du har i dag, og fokuserer heller på det negative. Du bør heller gjøre det motsatte – fokuserer på alle fordelene istedet for å være opptatt av det som er mindre bra. Kvelden handler om å våge å være nær.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen i dag blir berikende og kreativ. Månen gir deg masse deilig inspirasjon og får deg til å være mer kunstnerlig enn du pleier. Uansett om du pusler hjemme eller jobber, så lar du dine gode ideer gjennomsyre alt du gjør. Kvelden blir interessant og veldig annerledes.

Vekten 23/9-22/10

Lørdagen handler mye om å komme i kapp med ting. Du har hengt etter hele uken og nå vil du sørge for at neste uke får en bedre start. I løpet av ettermiddagen passer det bra å treffe slektninger eller venner.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er i et litt tullete humør hele lørdagen. Du føler deg klar for å treffe nye mennesker og er åpen for å møte nye folk. Uansett om du er singel eller i et forhold, føles det helt rett å utvide vennskapskretsen litt.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganske rolig dag der du enten jobber eller pusler hjemme. Du syns det er gøy å få det fint rundt deg, spesielt om du nettopp har flyttet inn et nytt sted. Akkurat nå er du inne i en periode der du vil bo inn deg. Du trenger trygge og koselige omgivelser der du kan lade batteriene.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen byr på mye følelsesmessig press men den blir også gøy, intensiv og krevende. Det beste med denne dager er at du nok en gang beviser for både deg selv og alle rundt deg, at du er en kraft å regne med. Kvelden blir sen og du er veldig trøtt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en hel del ting å fikse i dag. Du regnet ikke med at du skulle få så mye ansvar, men av en eller annen grunn blir du bedt om å gjøre en mer omfattende innsats. Kvelden handler om en reise eller å planlegge en reise.

Fiskene 19/2-20/3

Du er lei av en venn som har så mange unnskyldninger og alltid kansellerer i siste sekund. Du vet at denne personen er veldig opptatt, men om man virkelig vil så kan man ofte prioritere. Kvelden handler om en fest. Det blir en herlig og glamorøs tilstelning.

Powered by Labrador CMS