Dagens horoskop: Lørdag 8. oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag investerer du i å gjøre fantastiske ting du ikke har tid til til vanlig. Det blir en aktiv og sosial dag hvor du får komme til din rett. Du virkelig skinner med din sjarm og humor. Kvelden blir det motsatte av det du hadde planlagt.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om ro og å være utendørs. Det blir en frisk dag med harmoni, god mat og sjelefred. Ettermiddagen kan bli ganske aktiv, men du har energien til å kunne holde et høyt tempo i løpet av dagen. Du har det veldig bra.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag får du tid til både det praktiske og det morsomme. Det blir en dag som også inneholder noe reising. Akkurat nå er det en rastløshet i deg som gjør at du kan synes det er vanskelig å sitte stille i bil eller andre transportmidler. Det kribler i kroppen din.

Krepsen 21/6-22/7

Du prøver å finne tid til en venn du ikke har sett på en stund. Jo mer sjelden dere ser hverandre, jo mer du lengter etter denne personen. Det blir litt avhengighetsskapende med akkurat denne personen, kanskje hovedsakelig fordi dere er så annerledes fra hverandre. Det blir en god dag.

Løven 23/7-22/8

Du bekymrer deg mye for hva folk rundt deg vil tenke, og det er ikke Løvens natur i vanlige tilfeller. Du ignorerer vanligvis godkjenningen fra omverdenen og det er litt av sjarmen din. Du har delvis lånt denne usikkerheten fra Vektens tegn.

Jomfruen 23/8-9/22

Dagen handler om uteaktiviteter og om å ha det gøy. Du sosialiserer deg med nære venner eller familie, noe som gjør dette til en fantastisk harmonisk dag. Kvelden handler om å kunne takle et tap og finne nye løsninger på et problem.

Vekten 23/9-22/10

Du kan være ganske dramatisk når du først legger den siden til, og du gjør det i dag. Du forstørrer en situasjon som det ikke ligger så mye bak som du ser ut til å tro. For deg handler det mest om følelser og et ønske om bekreftelse.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en god og rimelig aktiv lørdag hvor du er i gang fra relativt tidlig om morgenen. Du tilbringer gjerne dagen med barn eller dyr grunnet deres spontanitet og tilstedeværelse i øyeblikket, som får deg til å slappe av og føle deg bra.

Skytten 22/11-21/12

Det er drama i livet ditt, spesielt hvis du er i et forhold. Du har lenge hatt slitasje i forholdet, og dette skyldes delvis at partneren din føler lengselen etter frihet. Selv om du ikke vil ut av forholdet, vil du at det skal endre seg og vokse.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler både om vennskap, sjalusi, drama og om å prestere. Det blir en ekstremt merkelig dag og en enda merkeligere kveld. Du har lykkes og vil feire det, og det er da du havner midt i all dramatikken. Det blir veldig morsomt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er mye ute denne lørdagen. Sol og frisk luft gjør deg godt. Du nyter fred og ro og friluftsliv. Å få en pause fra hverdagen og bare kunne puste ut gjør deg godt. Kvelden handler om å uttrykke din kreativitet i form av mat eller bakverk.

Fiskene 19/2-20/3

Du bruker denne dagen til å komme deg unna i noen timer. Det blir en fin en dag med vekt på familie og vennskap. Kvelden handler om å samle ideer til den kommende vinteren. Den økonomiske situasjonen i samfunnet gjør at dere som familie må begynne å tenke dere om.

Powered by Labrador CMS