Dagens Horoskop: Lørdag 8. januar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

På lørdagen prøver du å resonnere med en person som har veldig sterke meninger, og som sjelden inngår kompromisser. Dette kan være en utfordring, så her gjelder det å være både overbevisende og lyttende på samme tid.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en motiverende dag hvor du har mer energi enn du har hatt på lenge. Selv om du føler deg så uthvilt, så kan du likevel prøve å ta det med ro, slik at du ikke overanstrenger deg. Du har lært at å skynde seg sakte er det beste akkurat nå. Kvelden blir fantastisk.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vil komme deg ut og bevege deg i dag. Dersom du har energi kan du gå deg en kortere tur, bare for å få litt miljøforandring. Ellers blir det en rolig dag som handler om å samle krefter og om å finne tilbake til seg selv. Kvelden byr på overraskende god mat.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en interessant dag som byr på ulike aktiviteter. Du har mye du vil gjøre, så her gjelder det å ha en god plan. I løpet av dagen støter du på en person du ikke har sett på lang tid, og det blir et møte som vekker hete følelser.

Løven 23/7-22/8

Du har en ønske om å rette opp i ting i dag, selv om det delvis innebærer å ta ansvar for gamle synder. Du hater å måtte innrømme at du tok feil, men i dette tilfellet tjener du mer på å være ydmyk, enn ved å hold deg til prinsippene dine.

Jomfruen 23/8-22/9

Du misliker å måtte være avhengig av andre, men i dag er det i din interesse å samarbeide. Det blir en ganske kaotisk dag som byr på mange forskjellige opplevelser. På kvelden møter du en venn.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om modige valg, og om å stå opp for seg selv. Det blir en interessant dag hvor du lykkes med å få dine kjære til å bli enige, selv om alle hadde veldig forskjellige meninger fra begynnelsen av. Din evne til å skape kompromisser er legendariske.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en dag som handler om aktivitet, og å være utendørs så mye været tillater. Du har mange ting å gjøre, så det er lurt å dele opp dagen og planlegge for hvor lang tid hver ting skal ta.

Skytten 22/11-21/12

Du tar en nær venn i å lyve, men du vet ikke helt hvordan du skal konfrontere vedkommende. Du vet at denne personen går i forsvarsmodus så snart de føler seg truet, noe som skjer i dag, når du stiller denne personen til veggs.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å se muligheter og om å holde på drømmene. Det blir en dag som byr på både utfordringer og seire. I dag hører du fra en person med gode nyheter, og du føler deg mer motivert enn du gjorde før.

Vannmannen 20/1-18/2

Du trekker deg litt unna i dag. Det har vært mange mennesker rundt deg i det siste, og du føler at du ikke får den plassen du trenger. Kanskje en tur i skogen eller et par timer med en hobby ville gjøre susen.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å ta ting for gitt, og at man ikke kan leve opp til andres forventninger. Det blir en omveltende dag som likevel ender veldig bra. Kvelden handler om vennskap og om å holde sammen.

Powered by Labrador CMS