Dagens Horoskop: Lørdag 7. August

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å samle tankene og fokusere fremover. Hverdagen ser ut til å vente rett rundt hjørnet, så hele helgen blir en mental forberedelse for den kommende uken. Kvelden handler om god mat og kanskje en naturopplevelse.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen innebærer en del aktiviteter og handler om å være sosial med mennesker du er glad i. Kreativiteten din får fritt spillerom idag. Om du lager mat kan det bli en ordentlig kulinarisk opplevelse.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en rolig og harmonisk lørdag hvor du sørger for å få sovet ut om du har muligheten til det. Dagen handler i stor grad om å samle seg og lade opp ny energi. Du bruker gjerne dagen på en hobby, spaserturer eller bare tid med venner.

Krepsen 21/6-22/7

Du har nok en gang skapt komplikasjoner i livet ditt uten å egentlig mene det. Du har tatt opp kontakten med en person, og selv om det meste skjer via telefonen har gamle følelser returnert. Dette er en person du ikke kan miste.

Løven 23/7-22/8

Det blir en interessant lørdag hvor fantasien din og talentet ditt får samarbeide og utfordres samtidig. Gjennom å vise at du er en person andre kan stole på lykkes du med å samle en gruppe, og dere presterer godt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er gjerne utendørs denne lørdagen. Været byr kanskje på noe litt annet enn ønsket, men du gjør det beste av situasjonen og resultatet blir en koselig og annerledes dag. Kvelden byr på et merkelig rykte.

Vekten 23/9-22/10

Du er kanskje litt lei av at visse personer alltid skal ha rett. Du vet at du burde ta hele situasjonen med en klype salt, men du klarer ikke unngå å bli irritert. På ettermiddagen får du en positiv overraskelse. Kvelden handler om å roe ordentlig ned.

Skorpionen 23/10-21/11

Du lukker ørene for kloke råd og unngår all form for hjelp idag. Du har en tendens til å ville kunne alt selv, på tross av at det ofte ville vært bedre å innrømme at du trenger en hjelpende hånd. Kvelden blir koselig og veldig intim, spesielt for nyforelskede skorpioner.

Skytten 22/11-21/12

Du gir opp før du i det hele tatt prøver, og det burde du ikke gjøre. Det er som om du har bestemt deg for å mislykkes på forhånd, og innstillingen er ofte halvparten av det som skal til for å seire - eller i dette tilfelle, for å mislykkes.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen blir ganske intensiv og byr på både trening, filosofering og sosial omgang. Du ler mye idag og du nyter å kunne gi slipp på alt utenom nuet. I dag mottar du en herlig men overraskende samtale eller sms.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har så mange jern i ilden at alt får et litt halvveis resultat. Det handler i stor grad om at du har vanskelig for å fokusere når det er så mye som krever oppmerksomheten din. På tross av dette blir det en koselig og litt annerledes lørdag.

Fiskene 19/2-20/3

Du er en person med et stort hjerte og det beviser du idag. Når en venn havner i en veldig vanskelig situasjon stiller du opp og støtter dem, på tross av at du egentlig ikke har tid. Venner og familie er alltid førsteprioritet for deg.

Powered by Labrador CMS