Dagens horoskop: Lørdag 6. november

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Det er ingenting du ikke har mulighet til å gjøre denne lørdagen så lenge du opprettholder din positive holdning til det som skjer rundt deg. Det er når du begynner å se ting som negative og vanskelige at du kan møte hindringer.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Denne lørdagen handler om å møte venner, nyte livet og bare ha det hyggelig. Akkurat nå er du inne i en periode hvor du unner deg selv litt mer enn du vanligvis gjør. Det kan være alt fra spabehandlinger til nye klær. For deg er det viktig å skjemme deg bort på denne tiden av året.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det skjer ikke mye denne dagen og det vekker en rastløshet i deg. Du vil virkelig at det skal være litt mer tempo, spesielt i helgene, men vennene dine ser ut til å være ganske opptatt. Finn en ny hobby å aktivisere deg med.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du har lyttet for mye til sladder og kommer nå tilbake og biter deg i halen. Hvis du var sterkere fra begynnelsen og valgte å ikke tro alt du hørte, ville du vært i en mye enklere plass i dag. Slik det er nå, må du begynne med å bygge en grunnleggende tillit til en bestemt person.

Løven 23 / 7-22 / 8

Denne dagen handler om å henge med vennene dine og bare nyte livet. Dessverre kan informasjon om en bestemt persons aktiviteter trekke ned gleden. Du skjønner plutselig at du heller vil være sammen med ham enn her.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du tenker praktisk, spesielt når det kommer til nye ting. Du er som Taurus og liker klassikeren, spesielt hvis det er en god langsiktig investering. Å kunne omgi seg med vakre ting og samtidig øke verdien, synes du er en perfekt kombinasjon. I dag er du ute og leter etter kupp.

Vekten 23 / 9-22 / 10

På lørdag prøver du å overtale en slektning til å slutte å være så sta og i stedet ta hjelp fra andre. Hen har en evne til å la stoltheten stå i veien for mange ting som ellers ville vært bra for ham. Kvelden handler om hjemmekos og familien.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du undersøker en vei ut av en vanskelig situasjon som du har havnet i. Du innser snart at den eneste måten å komme deg ut av denne situasjonen på er å innrømme at du tok feil og det gjør mye vondt. Skorpionen liker ikke å måtte rygge uansett.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Denne dagen vil være å gi og ta for deg. Du får mye positiv energi fra en bestemt person, men du må også tilby og vise litt ekstra hensyn til ham. Din venn er følsom og trenger oppmuntring.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du er sliten, men glad denne dagen. Kanskje du ville følt deg bedre hvis det ikke hadde vært så sent kvelden før, men du finner deg selv ikke alltid på topp. Kvelden står om barn, gamle venner og god mat.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er lei av å krangle med en bestemt person om hennes feil. Du advarer ham gang på gang om at han er i ferd med å begi seg ut på for dypt vann, men det er først etterpå at han har nok tilstedeværelse til å erkjenne verdien av rådene dine.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Denne dagen handler i stor grad om å vise respekt for mennesker som har gjort mer enn noen kan be dem om. Det er en viss kategori mennesker som gir uten å tenke på seg selv og som alltid står opp for andre. Dette er den typen person du møter i dag.

Powered by Labrador CMS