Dagens horoskop: Lørdag 5. mars

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du blir sint på en person som ikke forstår følelsene dine i det hele tatt. Du er vanligvis ikke så følsom, men månens posisjon gjør deg mer følelsesmessig mottakelig enn vanlig. Kvelden byr på masse latter.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Lørdagen handler om en herlig kombinasjon av aktivitet og hvile. Du er i humør til å oppdage ditt lokalmiljø og det kan godt være noe kulturelt, som et museumsbesøk eller en utflukt til et kunstgalleri. For deg er det viktig å ta vare på deg selv både intellektuelt og fysisk.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I dag vil du bare hvile og ikke gjøre noe. Spørsmålet er om det er mulig. Du har lovet flere folk å hjelpe dem og delta på ulike aktiviteter. Kvelden blir morsom og litt annerledes. Du føler deg oppmuntret og sett.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Dagen handler om å sørge for at du tar det riktige valget. Det høres kanskje enkelt ut, men det er det faktisk mye mer komplisert enn du trodde. Det er så mange gode valg, men bare ett er riktig for deg. Kvelden byr på sladder.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du savner en person du ikke har sett på nesten et år. Det er noe med denne lørdagen som vekker sterke minner i deg og du vet ikke om du skal handle på denne følelsen og ta kontakt, eller om du bør skyve den bort. Dersom du hører fra deg må du være klar for å være den som fortsatt tar initiativet.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

På lørdagen prøver du å finne en måte å nå en venn som har sittet fast i sin egen boble. Vedkommende er rammet av mistenksomhet og frykt som bare har blitt verre den siste tiden. Du vil hjelpe, men for å kunne gjøre det, må du trenge gjennom rustningen deres.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det er mye å tenke på denne lørdagen. Et forslag kan være at du faktisk aktiverer deg selv og la underbevisstheten din håndtere denne prosessen. Noen ganger får du klarere svar hvis du ikke går inn for å tenke aktivt.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du tar én ting om gangen i dag og for deg er denne typen systematisk arbeid svært uvanlig. Du er vanligvis en person som går mer på følelser enn på struktur, men akkurat nå er du påvirket av den praktiske Jomfruen. Kvelden blir morsom og uvanlig sen.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du har vanskelig for å si nei i dag. Uansett om du er i humør eller ikke, følger du med strømmen og håper det blir bra. Vanligvis er ikke Skytten så medgjørlig, men i dag blir du lei av bare tanken på å ta en avgjørelse.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne dagen handler om å komme seg ut og være fornøyd med det du har oppnådd. Du er i en oppadgående spiral og da gjelder det å smi mens jernet er varmt. I dag bestemmer du deg også for å kaste deg ut i en ny type utfordring, som både frister og skremmer deg.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du har en fin lørdag med litt friluftsaktiviteter foran deg. Du henger med vennene dine og tar dagen litt som den kommer. Kvelden dreier seg mer om familie enn venner. Du gjør gjerne noe sammen med noen som står deg nær. Det kan det være et restaurantbesøk, kino eller bare hjemmekos.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Det er få mennesker som kan være så engstelig som du kan, og det skammer du deg litt over. Ikke gjør det. Du har følelsene på utsiden og det betyr at noen ting kan påvirke deg mer enn andre. Kvelden blir interessant.

Powered by Labrador CMS