Dagens Horoskop: Lørdag 4. September

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er opprørt over noe du får høre, men det er ikke mye du kan gjøre med situasjonen slik den ser ut nå. Det du må prøve på er å stå på videre og se om det er en positiv side i det som skjer. I løpet av ettermiddagen tilbringer du gjerne tid med slekt eller familie.

Tyren 20/4-20/5

Du er litt treig til å begynne med i dag, men det gjør ikke noe. Om du har muligheten prøver du å sove ut i dag, kanskje ved å ta en liten powernap i løpet av dagen. Denne lørdagen handler om ting som må gjøres og ting du vil gjøre. Kvelden blir ordentlig luksuriøs.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tviler på en venns beslutning, men du vet at de har en tendens til å havne i slitsomme situasjoner men likevel lykkes med å komme seg ut til slutt. For din del er det viktig å stole på vennen din på tross av at det ikke ser så lovende ut. Kvelden handler om et forslag.

Krepsen 21/6-22/7

Du nyter virkelig alt fullt ut denne lørdagen. Det handler om alt fra å hente inn energi i naturen til å omgås med mennesker du elsker og respekterer. I dag havner du i en rar diskusjon med en person som egentlig ikke er en del av livet ditt lenger. Du er alltid overfølsom når det kommer til denne personen.

Løven 23/7-22/8

Du tar et steg fremover på scenen i dag og det gjør du med selvsikkerhet. Det er herlig å se deg handle på denne måten. Solen gir deg en fantastisk karisma. Det er noe uimotståelig over deg nå og du kommer til å merke at mange rundt deg vil bli bedre kjent med deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir ikke helt som du planla i dag. En venn avlyser en felles aktivitet og du har plutselig en masse ekstra tid. Utnytt denne tiden til noe nyttig. En slektning tar kontakt ettersom de trenger råd.

Vekten 23/9-22/10

Du synes at det er trist å ikke kunne få den hjelpen du trenger, samtidig har du forståelse for slektningen din. Personen er alltid veldig opptatt og du må finne en annen som kan hjelpe deg. Kvelden blir herlig og veldig intensiv.

Skorpionen 23/10-21/11

Du tror på et rykte som viser seg å ikke være sant. Det er litt slitsomt å erkjenne at du har tatt feil, men samtidig er det ærligste å ikke skjule sporene sine. I løpet av ettermiddagen møter du den personen du aller helst ikke vil møte, men som du har et stort behov for å snakke med.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en hyggelig og sosial dag og kveld. Du omgås med venner, spiser godt og nyter å ha fri. Denne dagen handler om alt du elsker i livet, venner, familie og å bare kunne omgås under avslappende forhold.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt sliten i dag, og det kan hende at du dropper å gjøre noe du har lovt å gjennomføre. En person blir veldig skuffet over den nonchalante innstillingen din. Kvelden handler om litt ekstra luksus og om å planlegge fremtiden.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir ikke slik du hadde tenkt i dag når det kommer til en viss hobby. Det kan være været eller noe annet som setter en stopper for planene dine. På sett og vis er det fint, for du får litt ekstra tid med familien i løpet av ettermiddagen og kvelden. Et rykte gjør deg litt flau.

Fiskene 19/2-20/3

Du satser på å ikke bli oppdaget når du tyvlytter i dag. Du vet at det ikke er fint gjort, men samtidig vet du også at det diskuteres informasjon som du kan ha nytte av og i dette tilfellet så går denne interessen foran etikk.

Powered by Labrador CMS