Dagens Horoskop: Lørdag 31. Juli

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å si din oppriktige mening, selv om du vet at en slektning kommer til å bli såret. Du kan ikke beskytte dem i all uendelighet, det er bare å innse at visse ting blir verre jo lenger du holder dem skjult.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen går relativt fort. Uansett om du har fri eller ikke så har du ting å gjøre fra du våkner til sent på ettermiddagen. Det blir en produktiv dag som gir en herlig tilfredsstillelse som bare hardt arbeid kan gi. Kvelden handler om god mat, mer god mat og masse latter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er sta og målrettet akkurat nå, så det finnes gode muligheter for å oppnå drømmene dine denne høsten. Når andre later seg på stranden planlegger du strategien din. Det høres kanskje kjedelig ut, men om det er det du brenner for, er det likevel morsomt.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en energigivende og fin lørdag som handler om en hobby, om venner og om å oppdage positive sider hos seg selv. I dag er du uvanlig oppmerksom, og oppdager fort at en venn ikke har det så bra. Kvelden handler om å være en støtte og om gode råd.

Løven 23/7-22/8

Du vil ikke ha rett i dette tilfellet, men det finnes overveldende bevis som peker på at teorien din er den rette. Det handler om en nær person som har gjort noe ganske uetisk. Du kan velge å se bort fra dette, eller vise vennen din hvor skuffet du er over oppførselen deres.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant dag som byr på latter og sladder. Du pleier å si at du ikke sladrer, men om du er ærlig synes du det er like underholdende som alle andre, spesielt når det handler om personer du ikke liker. Du føler deg litt skadefro, selv om du aldri ville innrømt det.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å være utendørs og om å gjøre ting med venner og familie. Det blir en skjønn og aktiv dag hvor du både får en god dose frisk luft, og masse herlige og inspirerende idéer. Det blir en tidlig kveld ettersom du er helt utslitt.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er irritert på en person ikke hører på noen andre enn seg selv. Egentlig burde du ikke bli overrasket, ettersom personen har vist egoistiske tendenser tidligere, men du trodde at vennen din hadde blitt mer moden.

Skytten 22/11-21/12

Du avskyr å ta feil og å bli overbevist om det - to ting som skjer i dag. Det kan hende du surmuler en del i dag ettersom du føler deg glemt og overkjørt. Du har ofte vanskelig for å se din egen del i ting som skjer.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en rolig og litt annerledes lørdag. Du gjenoppdager en favorittplass. Takket være selskapet ditt ser du på utflukter og steder med nye øyne. Det blir nesten som første gangen for deg også. Kvelden handler om erkjennelse og om å åpne opp.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i et strålende humør denne lørdagen. Om du har muligheten vil du omgås med venner eller holde på med en hobby du har. Det oppstår et problem i familien, men det blir vanskelig å ta stilling til ettersom de involverte medlemmene er bortreist.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ikke så sta selv om det hadde vært en fordel for deg i dag. Du kjemper når det er motvind, og gir ofte opp litt for fort. Dette er et problem du er klar over og som du forsøker å jobbe ed, men det kommer til å ta tid.

Powered by Labrador CMS