horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 31. desember

Slik blir årets siste dag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du synes det er vanskelig å ha sympati med en venn som alltid klarer å havne i rare situasjoner. I dag er intet unntak. Denne personen havner i mye problemer og vil ha hjelp fra deg til å løse dem, noe du nekter å gjøre. Men kvelden blir annerledes, men fortryllende.

Tyren 20/4-20/5

I dag er det bare fantasien som setter grenser. Du lar kreativiteten flyte både når det kommer til mat, deg selv og ditt nærmiljø. Det blir en nydelig kveld som byr på glitter, god mat og mye sladder. Kvelden handler også om planlegging for fremtiden.

Tvillingene 21/5-6/20

Du har et morsomt, men også veldig intenst nyttår å se frem til. Det begynner allerede tidlig om morgenen og kvelden slutter uvanlig sent fordi du ønsker å feire skikkelig på årets siste dag. Som vanlig blir det litt drama og du er begivenhetenes absolutte sentrum.

Krepsen 21/6-22/7

Du skjønner at du er i ferd med å gjøre en stor feil i dag, men takket være at du føler på det, klarer du å snu det som kunne ha vært en potensiell katastrofe til en ren triumf. Det blir en morsom og annerledes nyttårsaften som både overrasker og underholder.

Løven 23/7-22/8

Denne dagen handler om å forlate det gamle og om å skape en ny start. Det har vært så mange ulike valg som har hjulpet deg med å komme til det punktet du er på i dag. Det nye året vil være en ny start, og du føler deg veldig håpefull for 2023.

Jomfruen 23/8-9/22

Du kan være litt sint noen ganger, og det er du i dag. En venn forstyrrer rutinene dine og det vekker følelser. Du liker å ha ting på en bestemt måte, og akkurat nå er du ikke villig til å tenke nytt. Kvelden handler om et møte som kan skape både spenning og forventning.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en innholdsrik nyttårsaften som byr på både variasjon og galskap. Du improviserer i dag, enten det er en middag for noen få eller hvordan du måtte ønske å tilbringe kvelden. For deg er litt av spenningen å ikke vite hva som kommer.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har høye forventninger til en person du nylig ble kjent med, og det ende opp med at du blir skuffet. Du innser at denne personen egentlig ikke oppfyller visjonen du har av dem. Ellers en ganske intim og koselig dag og en spektakulær kveld.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å gjøre ting på din måte. Du liker å bryte tradisjoner og i dag sørger du for å endre flere ting som du vanligvis gjør på nyttår. Gjennom disse endringene markerer du en ny begynnelse i livet ditt, men det er også en måte å vise at du har kontroll.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er virkelig glitrende og sjarmen din skinner gjennom i alt du gjør. Du har en nydelig energi og en varme som gjør at menneskene rundt deg trekkes mot deg som fluer til en sukkerbit. Er du singel kan du regne med en morsom og flørtende kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne nyttårsaften dreier seg om god mat og dine kjære. Det blir en fin dag og en koselig kveld. I dag investerer du i fine råvarer og praktisk matlaging. Du vil kunne nyte dagen og kvelden og ikke slave på kjøkkenet hele tiden.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt lei av at en som står deg nær kommer med stadige unnskyldninger, og i dag skjer det noe som får begeret til å renne over. Denne personen har lovet noe de ikke gjør, og kommer heller med unnskyldninger. Kvelden byr på en overraskende opplevelse.

Powered by Labrador CMS