Dagens Horoskop: Lørdag 30. Oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om vennskap og om å våge å stole litt på mennesker uten å kreve en forklaring. Å føle på den typen tillit til en person gjør deg trygg og glad. Du vet at personen aldri vil svikte når det gjelder. Kvelden handler om å slippe seg løs.

Tyren 20/4-20/5

Du vegrer deg for å si hva du mener i dag ettersom du vet at det er et sensitivt emne. Denne dagen handler om en annen person og det blir deres følelser som får styre. Du føler på en del forskjellige følelser i løpet av dagen, men oppsummeringen er bedre enn bra. Du avslutter dagen med en triumf.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag tar du tak i et prosjekt hjemme som du vil få klart tidsnok. Det handler først og fremst om å få ting til å fungere så smidig som overhodet mulig uten at noen blander seg inn. Du har en slektning som ofte stikker nesen sin der den ikke hører hjemme, og du unngår personen i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en ganske bestemt følelse hos deg. Du vet at du må få møte en person som har vært mye i tankene dine i det siste om du skal kunne fungere i hverdagen. Du må enten få en ordentlig avslutning eller en naturlig fortsettelse med den relasjonen dere har. Akkurat nå finnes det bare en storm av følelser.

Løven 23/7-22/8

Du får tak i en ganske flyktig person. Du har prøvd å få kontakt med dem i ukesvis, men det føles som om de prøver å unngå deg og da vil du vite hvorfor. Ellers er det en rolig og fin dag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du trenger hvile, søvn og følelsen av å bare være. Det er ikke så enkelt ettersom du ofte har en del ulike aktiviteter planlagt, så det blir vanskelig å få tid til alt. I dag bør du høre på kroppen din og droppe alt som ikke er ytterst nødvendig. Du behøver roen.

Vekten 23/9-22/10

Du har litt vanskelig for å komme i gang i dag. Du har ting planlagt, men en lang morgen i sengen og en enda lengre frokost skaper forsinkelser. Det kan være at du blir for sen til eventuelle møter og det skaper en irritasjon hos personen du skulle treffe.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler om å gjøre det beste med de forutsetningene du har. Du kan ønske om mer og bedre, men slik det er akkurat nå må du jobbe utifra det du har og ikke utifra det du håper på å oppnå. Vær realistisk.

Skytten 22/11-21/12

Dagen går veldig langsomt og det gjør deg litt frustrert. Du skulle ønske at det skjedde noe spennende i livet ditt, samtidig som du også er veldig negativ til alle former for forandringer akkurat nå. For at dagen skal bli stimulerende bør du våge å ta noen sjanser.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen blir utrolig anspent. Det handler om å prestere på toppnivå og om å lykkes med å holde masken når ting ikke går som forventet. Jo nøyere du er med å holde deg til planen, jo større sjanse har du for suksess. Det viktigste i dag er at du viser at du kan kjempe om du vil.

Vannmannen 20/1-18/2

Gjennom lørdagen går du gjennom en hel del ulike følelser. Du er nervøs, lettskremt og ganske kort mot mange personer du møter. Når anspentheten slipper taket kan du glede deg til en kveld hvor du feirer en spesiell fremgang.

Fiskene 19/2-20/3

Du tørr ikke å si fra til en person ettersom du er redd for at de skal bli sure. Personen har vært litt lunefull i følelsene sine i det siste, og du har virkelig fått føle på denne turbulensen. Fisken er veldig emosjonelt mottakelig.

Powered by Labrador CMS