Dagens horoskop: Lørdag 30. april

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Det er dager hvor alt bare er fantastisk og denne lørdagen er en slik dag. Det er lenge siden du hadde det så bra som i dag. Det er en livlighet i horoskopet ditt som forbedrer din sosiale evne som gjør dette til en flott dag for å møte nye mennesker.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Lørdagen benytter du anledningen til å sove ut og nyte fridagen. Selv om du jobber, stresser du så lite som mulig. Du sørger for å ta hyppige pauser og unner deg en skikkelig god lunsj. Kvelden kan være noe overraskende, men veldig hyggelig.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du vet hva du vil, men spørsmålet er om du kan gjennomføre planene dine i dag eller om det er litt for tidlig. Det er godt å ha et mål, men samtidig er det viktig at du ikke stresser frem et resultat. Denne dagen ser også ut til å inneholde en feiring av noe slag.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du nyter denne lørdagen fullt ut. Enten du har planlagt aktiviteter eller velger å ta det rolig så det viktigste med dagen å ha det gøy og å fylle på med energi. Kvelden blir leken og herlig.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag prøver du å fordøye hva som har skjedd denne uken. Du har innsett verdien av å ta et par timer og bare reflektere over den siste perioden av livet ditt. Når du tvinger deg selv til å roe deg ned på denne måten skaper det rom for personlig analyse. Kvelden dreier seg også om fysisk aktivitet.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du blir veldig lett irritert i dag og du bør unngå situasjoner der du vet du blir ekstra provosert. Ignorer køer, trange plasser overfylte steder. I dag er ikke en god dag for å shoppe eller gå på konsert. Det dagen derimot er perfekt for er rolige aktiviteter og god mat.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er i en periode hvor du hele tiden føler deg utilstrekkelig. Du lider av konstant dårlig samvittighet, enten for familie og venner eller over jobb. Det er alltid vanskelig å finne en balanse, så slutt å prøve å være perfekt. Du er god nok som du er med mangler og alt. Nyt denne lørdagen i stedet.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Det blir en morsom dag hvor du har tid til både å gjøre noe nyttig, men det meste handler om å ta det med ro og nyte livet. Det blir en fantastisk og utviklende lørdag hvor du er fornøyd med et prosjekt som du endelig har fullført. Kvelden handler om familien din.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er konstant stresset over at du ligger et skritt bak og i dag føler du at du sklir bakpå igjen med et prosjekt hjemme. Ikke bekymre deg. Du vil merke at det faktisk går raskere enn du trodde når du bare begynner med det. Kvelden handler om å være sosial.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du er sliten denne lørdagen. Fredagen var deilig, men ganske intens, så i dag må du ta det med ro og samle krefter. En god ting denne dagen er å praktisere noe rolig som yoga eller ta en rolig joggetur. Du må finne ditt indre fokus.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du nyter denne lørdagen fullt ut. Hvis du kan, er du utendørs mesteparten av dagen. Dt blir en passe sosial dag som byr på både hobby, god mat og hyggelig samvær. Du tester også en ny aktivitet som er både utfordrende og morsom på samme tid.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

I dag har du det gøy med en hobby og med å møte familien. Det blir en rolig dag og en litt mer aktiv kveld. Det du benytter anledningen til er å møte mennesker og nyte livet. Du unner deg også noe du har ønsket deg i lang tid.

Powered by Labrador CMS