horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 3. desember

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdag handler om å ta litt flere sjanser enn du vanligvis gjør. Du har møtt en person som gjorde et sterkt inntrykk på deg, men du er ikke så sikker på om vedkommende er like imponert av deg. I dag tar du sjansen og kontakter hen for å se om det er en gjensidig interesse.

Tyren 20/4-20/5

Du har en del ting planlagt denne lørdagen og selv om det byr deg imor, ser ut som du må sette på en alarm. Nå det bare er hyggelige aktiviteter, er det også lettere å stå opp. Kvelden handler om nydelig mat.

Tvillingene 5/21-6/20

Du kan være ganske sta, og det beviser du i dag. Du gjør noe du vanligvis ville forakte andre for, men når det kommer til deg selv har du ingen problemer med brudd på konvensjonen. Du liker å flytte grenser.

Krepsen 21/6-22/7

I dag investerer du i å gjøre så lite som mulig. Etter en heftig november, tar du en pause fra både venner og hverdag. Hvis du har mulighet, kan du bruke et par timer i fredelige omgivelser som et spa, en skog eller kanskje et museum.

Løven 23/7-22/8

Du må ikke bli overrasket om en person kontakter deg for å ha en personlig samtale. Denne personen har nyheter de er spent på og vil høre eller se din spontane reaksjon når de forteller deg det. Du vil bli overrasket over hvor viktig din reaksjon er.

Jomfruen 23/8-9/22

Dagen handler om å ta mer enn ett initiativ og om å være entusiastisk og gira. Det blir en litt annerledes dag som fokuserer mye på friluftsliv og frisk luft. Kvelden byr på herlig lørdagskos med familien.

Vekten 23/9-22/10

Du ser mange morsomme muligheter mens partneren eller vennen din ikke vil gjøre hva som helst. Kanskje du burde ignorere hen og finne på noe på egenhånd istedenfor å irritere deg over deres holdning. Noen ganger kan det være godt å være fra hverandre litt.

Skorpionen 23/10-21/11

Du tenker mye på en ganske stor avgjørelse du må ta. Det ser ut til å involvere familien din eller partneren din, og det kan ha med boligen din å gjøre. Du trenger tid til å vurdere alle alternativer. Kvelden blir annerledes og morsom.

Skytten 22/11-21/12

Du utsetter ting hele tiden, og det kan irritere noen av dine familiemedlemmer. Du orker rett og slett ikke å takle vanskelige ting akkurat nå. Det handler til en viss grad om mørket og at du ofte er apatisk eller sliten denne tiden av året. Du må ut i naturen.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen byr på et fantastisk eventyr med en venn. Det blir en unik opplevelse du sent vil glemme. Det er få ting som ikke er bra med denne dagen, så nyt til det fulle. Du får en overraskende invitasjon til kvelden, spørsmålet er om du sier ja.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er veldig komfortabel denne lørdagen. Det er en herlig ro i horoskopet ditt som får deg i et usedvanlig godt humør. På denne dagen vil du teste en ny aktivitet, hvis det ikke krever for mye av deg. Kvelden blir fantastisk og uforutsigbar.

Fiskene 19/2-20/3

Du trekker deg tilbake for å være alene en stund i dag. Du pleier ikke å trenge så mye alenetid, men nå har det nesten vært folk rundt deg hele tiden, så du trenger en pause fra alt og alle. Kvelden blir veldig koselig.

Powered by Labrador CMS