Dagens horoskop: Lørdag 29. januar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å markere, og holde fast ved avgjørelsen du har tatt selv om troen vakler litt. I dag er det bedre å stå på ditt enn å strebe etter et kompromiss. Den du forhandler med nøler ikke med å sette seg selv over alle andre.

Tyren 20/4-20/5

Du er i godt humør denne lørdagen. Mest handler det om at det er så mye gøy som skjer livet ditt og at du virkelig nyter det til det fulle. Det er en advarsel i horoskopet ditt om at du begynner å bli litt utslitt, og at du bør lytte mer til kroppen din.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er en resignasjon i horoskopet ditt som ikke har vært der før. Det handler om at du er oppriktig lei av at ting blir utsatt hele tiden på grunn av pandemien. Du er ikke kjent for din tålmodighet til å begynne med, og det har ikke blitt bedre med tiden.

Krepsen 21/6-22/7

Du prøver å bremse denne dagen fordi du har begynt å innse at du må finne balanse i livet ditt. Det har vært litt for mange aktiviteter i det siste og du begynner å føle behov for å være alene med tankene dine. Krepsen tar gjerne en mental pause fra virkeligheten av og til.

Løven 23/7-22/8

Du prøver å få en venn til å bli med på noe, men det eneste som skjer er at det skaper dårlig stemning mellom dere. Din venn har tatt sitt valg og det er bare for deg å akseptere dette. Kvelden byr på litt humor.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er gjerne ute så mye som mulig denne dagen. Hvis været er mildt, kan det være skog og mark som gjelder, ellers er du gjerne med vennene dine. Det blir en fin og lat dag med fokus på å gjøre så lite som mulig.

Vekten 23/9-22/10

Du er vanligvis ikke så sta, men i dag er det noe du brenner for og da har du ikke tenkt å kaste inn håndkleet bare fordi andre ønsker å få viljen sin. Det er ikke ofte du kjemper for det du tror på, og du synes det er fint å kunne argumentere sin sak uten å skamme seg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du synes ikke det er rettferdig at en venn får en fordel som egentlig burde gå til deg. Livet er sjeldent rettferdig, men det hindrer deg ikke i å bli sint. Husk at vennen din ikke ba om denne muligheten, det er skjebnen eller tilfeldighetene som spiller inn.

Skytten 22/11-21/12

Du er ikke i godt humør denne lørdagen, og det ser ut til å være fordi du må jobbe. Er det ikke jobben som tvinger deg ut av sengen, er det visse ting hjemme som må gjøres. Kvelden handler om å komme overens med en venns venner.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen begynner rolig, og du holder deg til planen. Det kan handle om et hjemmeprosjekt, men det kan også handle om en sport eller hobby. Ettermiddagen og kvelden er ikke like organisert, og du dras med på noe du hadde tenkt til å takke nei til. Det blir en morsom opplevelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er sint og frustrert på en person som ikke hører på deg. Det handler som alltid om et eldre familiemedlem som er for sta for sitt eget beste. I løpet av denne dagen får du morsomme nyheter om våren. Kvelden handler om hjemmekos og god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en evne til å havne i trøbbel akkurat nå. Det er som om du blir tiltrukket av vanskelige situasjoner og mennesker. Det du bør gjøre er å analysere deg selv og spørre deg selv hvorfor det blir på denne måten.

Powered by Labrador CMS