Dagens horoskop: Lørdag 28. mai

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag prøver du å få orden på enkelte ting i livet ditt. Mye handler om den mest umiddelbare fremtiden, men noen ting gjelder også litt mer langsiktige planer. Det blir en dag hvor du etablerer noen vaner som vil følge deg i lang tid.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I løpet av denne dagen prøver du å ha tid til å fikse og ordne litt hjemme. For deg er det viktig å ha det koselig rundt deg og derfor bruker du både penger og tid på å lage et hjemmekoselig miljø. Du bruker også noen timer på en hobby.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det blir en interessant dag hvor du får gjort mye både ute og inne. Du er effektiv og positiv, noe som smitter over på resten av familien. På dagtid prøver du også å få mettet ditt behov for kulturelle innslag.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Dagen handler om å tenke på menneskene rundt deg. Det kan være noen som har bursdag, eller som bør feires av andre grunner. Enten det er i dag eller i morgen, forbereder du en overraskelse. Kvelden blir rolig og ganske tidlig.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er tilbøyelig til å bli irritert på folk i dag, spesielt de som står deg nærmest står i risikosonen for ditt dårlige humør. Kvelden handler om å være forberedt på det uventede. Et møte kan blusse opp i glemte følelser.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Ta det med ro denne lørdagen. For deg handler dagen først og fremst om å samle energi og om å finne de små gullklumpene i hverdagen. Et møte med et nytt bekjentskap kan inspirere deg til å starte opp med en ny hobby.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I løpet av denne dagen ønsker du å bruke penger på ting du synes er viktig for deg og ditt velvære. Det kan være skjønnhetsprodukter, klær eller hvorfor ikke et treningsabonnement? Du prioriterer ofte bort dine egne behov, men ikke i dag.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Det er forventning i luften. Du ser ut til å gå og lengte etter en melding av noe slag, og sjansene er gode for at du får svar i dag. Lørdagen handler også om å støtte en venn som går gjennom en vanskelig tid akkurat nå.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det er en fantastisk optimisme i karakteren din som er smittsom i alt du gjør, enten det er prosjekter hjemme eller spontane aktiviteter. I dag får du også muligheten til å imponere en person som har vekket noen varme følelser i deg i det siste.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag føler du deg litt mer klar til å møte ulike utfordringer. Du har vært veldig langt nede de siste dagene

og det kan være fordi du ikke følte deg bra eller fordi du rett og slett var i dårlig humør. I dag kommer en opptur!

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag prøver du å resonnere med en person som ikke kan resonneres med. Deres stahet er legendarisk, og du bør inkludere det i beregningene dine. Dagen handler også om en hobby, om frisk luft og vennskap.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du utsetter en melding av noe slag. Du trodde du hadde bestemt deg, men når du først skal gi beskjed, blir du veldig nølende. En påvirkning fra Vekten gjør deg enda mer vinglete enn du vanligvis er.

Powered by Labrador CMS