Dagens Horoskop: Lørdag 28. August

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du vet at du burde stå opp litt tidligere på morgenen for å skape sammenhengende rutiner i hverdag og helg, men samtidig er det deilig å sove ut når man har muligheten. Lørdagen handler om å være fri til å gjøre det du føler for og legge alle krav rundt prestasjoner til siden.

Tyren 20/4-20/5

Du har mye på gang denne lørdagen, og det gjelder å ha et høyt tempo om du skal rekke alt. Samtidig går tiden fort og du har det morsomt. Kvelden handler om vennskap, om å spise godt, og om å utforske nye territorium. Det blir en fin og begivenhetsrik lørdag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt sent i gang denne lørdagen men du unnskylder det med at det ble litt sent i går. Du har ingenting du er nødt til å gjøre, så ta deg tid til å utforske de kunsteriske sidene dine litt mer. Kreativiteten din blomstrer for øyeblikket grunnet månens påvirkning.

Krepsen 21/6-22/7

Du er feig når det kommer til å konfrontere en person som står deg nært. Du synes ikke noe om at dere er uenige og velger derfor å holde meningene dine for deg selv. Dette er en løsning som ikke kommer til å fungere på lang sikt.

Løven 23/7-22/8

Du er i et strålende humør denne lørdagen. Du har hatt en begivenhetsrik og tidvis anstrengende uke, men nå legger du bekymringene bak deg og vender blikket fremover isteden. I løpet av dagen får du muligheten til å prøve ut en ny idrett eller fysisk hobby av noe slag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ikke helt sikker på hvordan du skal reagere på en usedvanlig aggressiv oppførsel fra en bekjent eller nabo. Personen pleier å være ganske lavmælt, men i dag er det som om de er besatt av en demon. Husk at det sannsynligvis har med private bekymringer og ikke forholdet deres å gjøre. Kvelden blir fantastisk.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å kose seg og ta det med ro. Om du av en eller annen grunn må jobbe, så velger du å gjøre det beste ut av situasjonen. Kvelden handler om å ha det hyggelig, treffe nye mennesker, og om å krysse visse grenser.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vurderer risikoen ved et foretak du er interessert i. Du vet at det finnes en hel del ting som kan gå galt, men du vil likevel gi deg selv en sjanse til å komme over bekymringene dine. Det blir en begivenhetsrik og intensiv lørdag.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes en trøtthet og pessimisme som ikke har vært der tidligere. Det handler om at du må prøve å oppmuntre deg selv litt mer. Gjør noe du virkelig liker i dag. Det viktigste er at du kommer deg ut, beveger på deg og får møtt andre mennesker.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen blir like intensiv som resten av uken, men i dag blir evnene dine fremhevet og du får mye ros, noe du blir flau over. Du er ikke vant til denne typen oppmerksomhet. På kvelden omgås du med et av forbildene dine, og motivasjonen din øker enda mer.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en interessant, men likevel rolig lørdag for din del. Du får gode nyheter denne dagen og blir overrasket når du får høre at en venn eller slektning hylles for en innsats. I løpet av ettermiddagen prøver du å nyte fritiden samtidig som du gjerne vil utfordre deg selv fysisk.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet at du sier for mye når du åpner munnen i dag, men du klarer rett og slett ikke å holde tankene dine for deg selv. Vennen din vil gjøre noe som er unødvendig risikabelt for dere begge. Dette er noe du ikke kan tolerere.

Powered by Labrador CMS