Dagens horoskop: Lørdag 27. august

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om vennskap og evnen til å forstå hvordan folk som er ulike deg selv tenker. Du er vanligvis ikke så intuitiv, men i dag blir du påvirket av månen som bidrar til å styrke denne siden av deg. En god og utviklende dag.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen går litt for fort. Det er mye som skal gjøres og tiden er knapp. Samtidig kan du være både veldig metodisk og organisert når du vil og det hjelper deg, ikke bare med å få ting gjort, men du får også gjort dem i god tid. Kvelden blir herlig.

Tvillingene 5/21-6/20

I løpet av lørdagen prøver du å gjøre så lite som mulig. Du har så mye du burde gjøre at bare tanken kjeder deg og du ender opp med å gjøre ingenting i stedet. Du vet at du trenger å hvile i kveld, så gjør alt som må gjøres på dagtid, slik at du har prioritere hvile på kvelden.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av denne lørdagen har du mange aktiviteter planlagt, men det er en risiko for at noen av dem blir kansellert på grunn av sykdom eller endring i vilkår for enkelte deltakere. Her gjelder det å være fleksibel for at dagen skal bli så bra som mulig.

Løven 23/7-22/8

Du tar flere gode initiativ denne dagen, og det meste handler om å tenke utenfor boksen boksen – dette er en av Løvens styrker. Du er drevet og fremoverlent, noe som vil hjelpe deg denne dagen. Kvelden handler om familien eller nære venner og om å ha det gøy.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er ikke redd for å stikke ut haken og si ifra. Noe som for andre mennesker kan fremstå som cocky og provoserende. For deg handler det mer om å stå opp for dine meninger og være tro mot deg selv. Kvelden byr på et fascinerende møte.

Vekten 23/9-22/10

Du har ikke så mye å si til en person som har skuffet deg. For deg er det ingen grunn til å dvele ved det som skjedde, men det betyr ikke at du tilgir eller glemmer. Du bærer dette inni deg som et sår som når som helst kan åpne seg igjen.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er noe rampete og litt impulsivt i horoskopet ditt denne lørdagen. Du vil være fri og gjøre det du liker. Hvis du jobber, passer det dårlig med ditt behov for spontanitet og det kan påvirke humøret negativt. Kvelden blir bedre enn dagen.

Skytten 22/11-21/12

Du kan jobbe hardt og du gjør det med ganske mye entusiasme i dag. Om du har et privat engasjement eller jobber i helgen er det en uvanlig stor del glede og driv i ditt tegn denne lørdagen. Kvelden handler om sterke følelser.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er en stille glede i horoskopet ditt i dag. Det meste i livet ditt går rett opp og du tar deg tid til å fordøye all moroa fra den siste tiden. Du vet at denne typen suksess kommer fra hardt arbeid og ikke flaks, noe du er stolt av.

Vannmannen 20/1-18/2

Du lurer på hvor ille det kan bli når du eksperimenterer med en hobby. Det kan være matlaging eller noe kunstnerisk. Svaret er at det kan bli virkelig dårlig. Det er bare å begynne på nytt igjen, men nå har du i det minste prøvd. Kvelden handler om familie og slekt.

Fiskene 19/2-20/3

Du unngår unnskyldninger fra visse mennesker. Det er ille nok at de avlyser, og det blir det ikke bedre at de kommer med en gjennomsiktig løgn. Du føler deg både såret og idiotisk på samme tid. Ellers blir dette en fin og god lørdag.

Powered by Labrador CMS