Dagens horoskop: Lørdag 26. mars

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du har vanskelig for å strekke til denne lørdagen. Det er så mange ideer og ambisjoner som du ikke gjør

kommer virkelig i gang. Heldigvis merker en venn at du står litt fast og gir deg et dytt i riktig retning. Kvelden handler om en hobby du elsker.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag møter du venner som du ikke ser så ofte og det blir en morsom og engasjerende dag. Du sladrer, lytter og lærer mye, både om folk du kjenner godt og folk du bare kjenner litt. Kvelden dreier seg om en ung slektning og deres evner.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du orker ikke å tenke fremover akkurat nå så derfor fokuserer du helt på nuet. På en måte kan det være fint å ikke måtte ta avgjørelser, men samtidig vet du at det kun er noe du utsetter til fremtiden. Kvelden

handler om å opptre fornuftig.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Noen ganger er det ingen vei tilbake og det er noe du oppdager i dag. Du har tatt et valg som vil være irreversibelt og du føler en viss angst for det. Ikke gjør det, men stol på at magefølelsen din, den leder deg på rett vei. Kvelden blir mer koselig enn festlig.

Løven 23 / 7-22 / 8

Akkurat nå drømmer du store drømmer, men spørsmålet er om du ikke bør tenke på detaljene på samme måte som du gjør når det kommer til det store bildet. For å oppnå det du ønsker, må du takle flere mindre prøvelser og det begynner allerede i dag.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er lett å være overbevisende når du virkelig tror på noe, og det gjør du i dag. Du vet hva du føler og du ønsker å få andre til å se ting fra ditt synspunkt. Når du er i dette humøret, drar du fordel av overbevisningskraften du får fra planeten Merkur.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Lørdagen handler i stor grad om friluftsliv og om å få masse herlig energi fra naturen. Dette blir en befriende dag som gir deg både inspirasjon og glede å ta med inn i hverdagen igjen. Som singel kan du møte uvanlig karismatiske mennesker denne helgen.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du vil ha friheten din, samtidig som du krever tryggheten som rammer gir deg. Dette kommer til å bli en tøff nøtt å knekke. Du har endret deg med pandemien og den nåværende situasjonen. Det er så mye

usikkerhet rundt deg, og du streber etter kontinuitet i livet ditt, samtidig som du ikke ønsker å være bundet.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du kan ta det med ro i dag, uansett om du jobber eller har fri. Det er noe lett over denne dagen som lar deg puste ut og hente styrke. Kvelden handler om relasjoner og å finne frem til det rette. Lytt til hjertet ditt.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Dagen kan være litt stressende mentalt fordi den blant annet handler om å passe inn i et miljø der du

er ikke helt komfortabel. Du vil bli overrasket over hvem som ser deg og hvem som tar vare på deg i dag. Gjennom andres omsorg vokser du og tør å ta mer plass.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Det er noe rampete over horoskopet ditt i dag. Det er som om våren får frem dine beste sider og får deg til å blomstre. Denne dagen handler om å være spontan og gjøre litt som du vil. Den handler også om god mat og om å henge med vennene dine.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er litt forsiktig i din forsikring om at alt er bra, fordi du egentlig ikke føler deg i hundre. Det kan være

at du føler deg litt fysisk sløv eller at du egentlig ikke orker å være så glad som du burde være om våren og over hvor du er i livet. Tillat deg selv å ha en halvgod dag noen ganger.

Powered by Labrador CMS