Dagens horoskop: Lørdag 26. februar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag er du ikke bare seig i kroppen, men også hodet er som tyggegummi. Det er bare å innse at du har gått litt hardt ut i det siste og at kroppen din skriker etter litt fred og ro. Lytt til kroppen og ta en skikkelig kosedag hjemme.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du har en rolig og fin lørdag å se frem til. Hvis været er med deg, kan det bli noen utendørsaktiviteter, ellers kan du bevege deg i form av en treningsøkt eller en shoppingtur i byen. Denne dagen handler om å nyte uten stress.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det er mange hvis og men denne lørdagen, men når du først får gjort unna det som må gjøres kan du bruke resten av dagen med ting du rett og slett liker å gjøre. Det blir en hyggelig og sosial dag og en enda mer sosial kveld.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du tar avstand fra noe en venn har sagt eller gjort. Hen kan være ganske kontroversiell noen ganger og selv om du elsker vedkommende som person, er du ikke alltid enig i deres synspunkter. Det er bra at du står opp for det du tror på. Kvelden blir aktiv og morsom.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det er noe avventende over horoskopet ditt denne lørdagen. Etter alt som har skjedd denne uken trenger du tid til å tenke over hvor du står og om du vil fortsette å være venner med visse mennesker. Unn deg selv en dag for deg selv. Alle har godt av litt egentid.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er ikke den som liker å bare vente på at noe skal skje, men av en eller annen grunn er du mer passiv akkurat nå enn hva du vanligvis er. Du skjønner at det handler om å føle seg sårbar og derfor ønsker du ikke å ta noen risiko, i frykt for for å bli såret.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I dag har du mange planer, men spørsmålet er om alt går som planlagt denne dagen. Forholdene endrer seg og det er bare å tilpasse seg det som skjer akkurat nå. Kvelden blir interessant og stimulerende.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du ser at du ikke får tid til alt du har planlagt denne lørdagen og det gjør deg frustrert. Kanskje du skal prioritere det mest nødvendige og dytte litt på den andre slik at det blir plass til å få litt helg. En venn savner deg fordi dere ikke har sett hverandre på lenge.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er veldig aktiv denne lørdagen. Dette kan være utendørsaktiviteter, sport eller trening. Du har fått mye ny energi og det betyr at du må få utløp for det på en eller annen måte. Kvelden blir morsom og stimulerende.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Det blir en morsom og veldig intens lørdag hvor du klarer å bevise både for deg selv og andre at du fortsatt er med på det som skjer. Du skjønner at mange er overrasket over fremskrittene du har gjort det siste året og du blir stolt av deg selv.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du tar på deg et prosjekt i hjemmet som har falt litt mellom to stoler. På en måte synes du det er gøy å ha noe holde på med. Det kan også være at det blir et par timer med en hobby hvis du har det. Kvelden handler om familien og om god mat.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du tar en dag av gangen akkurat nå, og det er fordi det er så mye som skjer i nuet at det er vanskelig å planlegge framover. Denne dagen handler i stor grad om familien, det å være nær og å gjøre ting for hverandre. Kvelden blir livlig og full av informasjon.

Powered by Labrador CMS