Dagens Horoskop: Lørdag 25. September

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen blir hyggelig, men kanskje litt for stressende. Som vanlig har du få minutter igjen til deg selv, og det kan igjen lede til at du føler deg mindre uthvilt etter helgen enn du var før den begynte. Kvelden handler om et spill av noe slag.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir ikke like stressende som du hadde regnet med, tvert imot har du tid til ting du ikke pleier å få gjort i helgene. Du sørger også for å tilbringe tid med en venn og kanskje skvise inn litt trening, om du kjenner at du orker det.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en interessant lørdag som byr på noe uventet. Det handler først og fremst om en venn som er ganske uberegnelig, og i dag gjør de det stikk motsatte av det alle hadde forventet. Oppførselen deres kan skape problemer, men den kan også by på en god latter.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en tendens til å ikke ta til deg de rådene en eldre slektning gir deg. Dere har alltid hatt et anstrengt forhold, så når de vil veilede deg ser du på det som manipulasjon og du trekker deg unna. Av og til kan det faktisk hende at de ikke har noen andre baktanker og rett og slett bare vil hjelpe til.

Løven 23/7-22/8

Det finnes en person som gir deg masse positiv energi, så prøv å tilbringe så mye tid som overhodet mulig med dem. Uten at du vet helt hvordan det har skjedd har personen blitt solen i livet ditt. Det er herlig med den type venner, så du bør ta godt vare på dem.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av lørdagen har du lyst til å gjøre ting utendørs. Det har vært litt for mye tid innendørs i det siste og du har behov for litt frisk luft, lys og et bytte av miljø. Det blir en herlig dag hvor ordtaket "det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær" virkelig gjelder, så du bør kle deg varmt og tørt.

Vekten 23/9-22/10

Lørdagen blir stressende og det skaper disharmoni i hverdagen din. Du har et behov for å puste ordentlig ut i løpet av helgen, så når andre planlegger obligatoriske aktiviteter eller arbeid i helgen påvirker det den naturlige rytmen din. Du bør prøve å bli litt mer fleksibel når det kommer til helg.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler om å overvinne hindre og om å ha tro på deg selv. Akkurat nå går selvtilliten din veldig opp og ned. Den ene dagen har du ekstremt høye tanker om ditt eget talent. Andre dager, som i dag, føles alt håpløst og vanskelig. Her gjelder det å se din egen kompetanse mer enn du gjør.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av denne lørdagen er det lurt om du tørr å si det du mener og tenker, uten å være redd for konsekvensene. Det kommer alltid til å finnes personer som ikke holder med deg, men det er ikke deres meninger du bør fokusere på. Kvelden handler om en flørt, om god mat og et annerledes miljø.

Steinbukken 22/12-19/1

Gjennom lørdagen har du egentlig ikke så mye planlagt og det er like greit ettersom du trenger en pause etter en intensiv fredag. I dag har en person fra fortiden tatt kontakt med deg og begynt å skrive igjen. Det blir begynnelsen på en mildt sagt komplisert relasjon.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en herlig avslappende dag hvor du lever fullstendig i nuet. Du omgås mennesker som kanskje ikke sier så mye men som deler interessene dine og som kan lese deg uten at man trenger å snakke. Det er denne typen dager som gjør at du føler deg hel.

Fiskene 19/2-20/3

Du ønsker en ny innredning hjemme, men resten av familien nekter og det skuffer deg. Du trodde at de kom til å være enige med deg i dette tilfellet. Husk på at meninger og smak kan være veldig subjektivt.

Powered by Labrador CMS