Dagens horoskop: Lørdag 25. juni

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Ta det med ro i dag. Den herlige Sankthansfeiringen krever sitt og du føler deg sliten og utslitt. Hvis du har lovet å delta på noe i dag kan det være vanskelig. Det beste du kan gjøre er å møte dagen med positivitet uansett.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag har du mye å gjøre. Det handler om å gå fra et sted til et annet, men også at du bør lade opp til neste uke. Dagen blir intensiv og byr på mye tankevirksomhet. Kvelden blir koselig, men sen.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Akkurat nå ser det ut til at du har problemer med å sove. Det er mange tanker som surrer i hodet på deg og det skaper problemer når det er på tide å sove. Du kan prøve å ta en kveldstur eller yoga om kvelden for å slappe av.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag vil du ikke snakke med en som hører fra seg hele tiden. Du synes vedkommende er altfor selvsikker, men du har ikke hjerte til å si det direkte. Kvelden handler om vennskap, krangler og å ta stilling.

Løven 23 / 7-22 / 8

Denne lørdagen vil være like aktiv som fredagen. Det er få som har din energi og derfor orker du å kjøre så hardt som mulig i dag. Selv om du unner deg selv en sårt tiltrengt sovemorgen så stopper deg ikke fra å være uvanlig effektiv resten av dagen.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du tar det med ro og får styrke denne dagen. Hvis du er i et landlig miljø, er det sannsynlig at du er utendørs så mye været tillater. Å bade, gå tur eller bare være ute i hagen gir deg mye energi.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du har vanskelig for å håndtere en pågående konflikt i ditt privatliv. Det er for nært og personlig til at du kan se objektivt på situasjonen. Dette er ofte tilfelle når det er problemer i familien eller med venner. Det kan hende du må dele tankene dine med en tredjepart.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Du vet at du gjør feil, men du vil fortsatt ikke endre retning. Det handler om en stahet som i dette spesielle tilfellet ikke er i din favør. Noen ganger er det bare å bite i det sure eplet, spesielt når men vet at feilen ligger hos en selv.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du trekker deg tilbake selv om du ikke trenger i dag. Du føler at du har mer å tjene på å vise at du kan samarbeide, enn om å ta en unødvendig konflikt. Din følsomhet når det kommer til relasjoner er tilbake, og du handler både klokt og voksent.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne dagen handler om å fikse og ordne. Du ser ut til å stå med den ene foten i en koffert akkurat nå og derfor blir du lett stresset. Benytt deg av din evne til å organisere, det vil hjelpe. Kvelden overrasker.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du ønsker å komme deg tidlig hjem hvis du har vært bortreist denne helgen. For deg er det viktig å ha litt tid hjemme slik at du kan lande før neste uke starter. Dagen handler også om å gjøre et kupp og ha det gøy med familien.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er i godt humør denne lørdagen. Livet leker og ingenting er umulig. Det er en fantastisk spontanitet i horoskopet ditt som lar deg gjøre ting på impuls. Du nyter virkelig livet og sommeren.

Powered by Labrador CMS