Dagens Horoskop: Lørdag 25. desember

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å være inne, spise rester og ta det med ro. Rastløsheten er erstattet med et behov for hvile. Det blir en rolig dag og kveld. Dersom du har mulighet blir det filmmaraton.

Tyren 20/4-20/5

Dagen begynner på en måte som ikke er typisk for første juledag. Kanskje du er på et nytt sted eller sammen med noen du ikke vanligvis er sammen med på denne dagen. Uansett hvordan dagen ser ut blir den morsom og annerledes. Du er kanskje litt trøtt, men likevel i godt humør.

Tvillingene 21/5-20/6

Du ser bare begrensninger i dag, og det handler om at når verden tar en pause fra hverdagen er du klar for nye eventyr. Du vil oppleve noe nytt. Kanskje en utflukt ville fått deg i bedre humør.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt trøtt i dag. Gårsdagen har gjort deg veldig trøtt, og det virker ikke som om søvn hjelper. Det du trenger er å få kroppen i bevegelse med en gåtur eller joggetur eller en tur på treningssenter. Spørsmålet er bare om du orker deg en tur ut døren i dag.

Løven 23/7-22/8

Denne dagen handler om å rekke innom alt av slekt og venner som du ikke rakk innom i går. Det blir mer mat og mer feiring. På kvelden er du glad, men helt utslitt. Noen som savner deg ønsker å møtes, og kvelden blir senere enn du hadde ønsket.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne dagen handler om familie. Uansett om dere er utendørs eller innendørs, så blir det en fin dag med masse latter og prat. I dag henter du energi og lader batteriene.

Vekten 23/9-22/10

Du vil gjerne gjøre noe i dag, men det meste har begrensede åpningstider eller er stengt. Likevel finner du aktiviteter som sysselsetter deg store deler av dagen. Kvelden handler om å lytte og forstå.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en interessant lørdag som byr på informasjon som du egentlig kunne klart deg uten. Du vet at dersom du blander deg i denne konflikten så vil du angre, men det er litt sent å trekke seg når du først har fått hele historien.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lat dag der du, om du har mulighet, ikke en gang står opp av sengen. Du tilbringer dagen alene eller med noen som står deg nær. Denne dagen handler om å ta en pause fra alt og hente krefter.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er en fornøyd steinbukk som tar fatt på denne dagen. For deg kan dagen handle om trening, tur eller småting i hjemmet. På kvelden er det muligheter for å treffe venner, dersom du orker.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i et strålende humør i dag. Du har valgt å tilbringe dagen litt annerledes enn du pleier, og det viser seg å være genialt. Dagen handler om familie, men også om å oppdage nye perler i ditt nærmiljø.

Fiskene 19/2-20/3

Du er veldig skuffet over en person som ikke har oppfylt sin del av en avtale dere hadde. Du vet at vedkommende kommer til å gjøre det som ble lovet, men i dine øyne er det for sent. Dette kan bli starten på en hissig diskusjon.

Powered by Labrador CMS