Dagens horoskop: Lørdag 24. september

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å ha det gøy og bevege seg. Det blir en god og utviklende dag, med mye innhold. Du møter nye venner og stortrives i nye, spennende og utfordrende miljøer. Kvelden handler om å sette grenser.

Tyren 20/4-20/5

Denne lørdagen investerer du i å ta det med ro og gjøre ting i ditt eget tempo. Du trenger ikke tilpasse deg andre, og fremfor alt trenger du ikke sette opp en sosial fasade når du egentlig bare vil være for deg selv. Kvelden blir fin, men litt sen.

Tvillingene 21/5-6/20

Du føler deg litt bakfull i dag og det kan være lurt å bli hjemme og hente deg inn. Dette er en dag for personlig refleksjon og fine filmer. I løpet av denne dagen vil du motta nyheter knyttet til en planlagt tur.

Krepsen 21/6-22/7

Du undersøker hvilke grenser en venn har. Du synes det er litt morsomt for å få denne personen til å bøye reglene litt. Det er nettopp fordi denne personen er så firkantet, at denne typen mindre overskridelser blir morsomme. Kvelden handler om å henge sammen i en større gruppe.

Løven 23/7-22/8

Du har litt problemer med å velge mellom ulike aktiviteter i dag. Det er så mange forskjellige alternativer, men ingenting er akkurat det du leter etter, så du må bare velge det som føles mest riktig akkurat nå. Kvelden byr på sosialt samvær i nye miljøer.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er veldig praktisk denne lørdagen. Uansett om du jobber eller bruker dagen til et eget prosjekt, jobber du systematisk og effektivt. Du liker å ha kontroll og i dag er det ingen som forstyrrer din ordning og reda. Kvelden svarer på mange spørsmål.

Vekten 23/9-22/10

Du kjører sikksakk mellom sannhet og løgn i dag. Egentlig handler det om at du vil unngå å såre følelser uten å måtte lyve direkte. Dette kommer til å bli en tøff balansegang, men hvis noen kan håndtere det, er det deg. Du vet hvordan du skal uttrykke deg.

Skorpionen 23/10-21/11

Lørdagen handler om å vise hvem du er og være kreativ. Du kan oppleve det som anstrengende å uttrykke følelser i dag, men det eneste viktige er at du er tro mot deg selv. I løpet av dagen møter du en person med et stort kunstnerisk talent som imponerer deg.

Skytten 22/11-21/12

Å vite hva du vil er ikke det samme som å ha kontroll. I dag befinner du deg i en situasjon hvor det forventes at du tar ledelsen, bare fordi du vet hvilken retning du vil gå. Du takker for tilliten og lar noen andre ta ansvaret i stedet.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne helgen handler om å møte nye mennesker i nye miljøer og om å skape muligheter for fremtiden. Du er uvanlig glad og sosial og folk trekkes mot deg. På kvelden møter du venner i avslappende eller mer ekstravagante omgivelser.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye å gjøre denne helgen og det er viktig holde tempo hvis du skal rekke alt. Kvelden handler om å se en person for hva de egentlig er uten å ha dine vanlige godvilje-briller på. Det kan være både interessant og litt kjedelig på samme tid.

Fiskene 19/2-20/3

Du ser ikke hva du gjør galt i dag, men du merker at noe ikke er som det pleier mellom deg og vennen din. Du prøver å ta opp problemet, men vennen din er veldig tyst om hva de føler, og du må ganske enkelt analysere din egen oppførsel.

Powered by Labrador CMS