Dagens Horoskop: Lørdag 24. Juli

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Gjennom lørdagen prøver du å akseptere hvor du har havnet i livet. Det er ingen enkel sak å være fornøyd, men i ditt tilfelle burde det ikke være så vanskelig. Du har allerede oppnådd de fleste av målene du satte for 2021 og det er bare sommer. Denne dagen handler om å nyte nuet.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen handler om hjemmet og familien. Det blir en herlig dag hvor du får gjort mye uten å anstrenge deg så veldig. Dagen kan også by på en koselig lunsj eller en liten utflukt. Kvelden blir koselig og handler om vennskap.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen blir innledningen på en lang og skjønn helg. Om du har ferie så handler dagen sannsynligvis om utendørsaktiviteter og om å nyte en fantastisk sommer. I løpet av dagen dukker det opp en del spørsmål som har med økonomien å gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

Du har spart for å virkelig kunne overindulge denne dagen. Lørdagen handler om mye mat på en eller annen måte. Det blir en herlig dag hvor du avslutter med en tilfredsstilt følelse i hele kroppen. I dag tar du opp du et følsomt emne med en slektning.

Løven 23/7-22/8

Denne dagen handler om å gjøre opp for seg. Det er ikke alltid så enkelt, men i dag kjenner du at det er ekstra viktig å ikke behøve å skylde en viss person noe. Personen er alltid der og hjelper til, noe som ofte gir deg dårlig samvittighet. I dag har du sjansen til å gi litt tilbake.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne lørdagen blir litt stressende. Du har så mye som er planlagt at det blir vanskelig å rekke alt. Du pleier ikke å være en tidsoptimist, men i dette tilfellet handler det om så mange morsomme ting at du synes det er vanskelig å velge. Du vil være med på alt.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av lørdagen sier du fra, og det kan få en hel del personer til å løfte på øyenbrynene. Det er sjelden at du tar en slik tone, men du kjenner at du har gått tom for tålmodighet. Kvelden handler om å ta ting for gitt.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er inne i en periode hvor det er mye romantikk rundt tegnet ditt. Som singel er dette et godt tidspunkt for å treffe nye mennesker. Om det stemmer for deg kan du møte på en veldig spesiell person denne dagen. Om du er i et forhold så handler dagen om å blåse nytt liv i kjærligheten.

Skytten 22/11-21/12

Du antar at du har rett og at alle andre tar feil. Det er kanskje et forståelig standpunkt, men det viser også at du ikke er spesielt interessert i å lytte akkurat nå. Månens posisjon i forhold til tegnet ditt skaper en merkbar mangel på empati.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen blir mer psykisk enn fysisk krevende. Det handler om en konstant sammenligning. I dag ligger du bedre ann om du er eldre og om du er målrettet. Mye står på viljen. Resultatet går hånd i hånd med hvor mye tid du legger ned for å nå målet ditt.

Vannmannen 20/1-18/2

Gjennom lørdagen er du nervøs uten å helt vite hvorfor. Det ligger en rastløshet hos deg grunnet uvisshet. På ettermiddagen eller kvelden får du gode nyheter, og du kan endelig puste ut. Kvelden blir livlig og sosial.

Fiskene 19/2-20/3

Du tror at du vet mer enn du faktisk gjør. Du pleier sjelden å ha så god selvtillit som nå, og det resulterer i at du føler deg uovervinnelig. Nyt følelsen av å være på topp. Ofte er god selvtillit halve nøkkelen til framgang.

Powered by Labrador CMS