Dagens Horoskop: Lørdag 23. Oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om en hobby, om venner og om å ha det bra. Du gir litt slipp denne dagen og nyter det å bare kunne være. I løpet av lørdagen bruker du gjerne flere timer på en spesiell hobby du har.

Tyren 20/4-20/5

Du er litt bekymret for en kollega som har en tendens til å endre en del på humøret. En dag er de rene solstrålen, mens andre dager går det knapt ann å få et ord ut av dem. Kvelden blir hyggelig men litt for sen, spesielt om du skal tidlig opp på søndagen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du argumenterer en hel del med en slektning i dag, men uansett hvordan du snur og vender på problemet finner dere ingen kompromiss som passer dere begge. Dere har så utrolig forskjellige meninger at dette kan bli en helt umulig nøtt å knekke.

Krepsen 21/6-22/7

Om denne dagen blir slik du drømte så møter du en person som du aldri helt har gitt slipp på. Planen din er å få en avslutning, men når dere sees vekkes sterke følelser til liv igjen og du innser at du må gi relasjonen en siste sjanse.

Løven 23/7-22/8

Du er ikke i noe strålende humør i dag og det får de rundt deg kjenne på. Du kan være både sarkastisk og ganske lett såret når du er irritert og det er du i dag. Sørg bare for at du ikke tråkker feil person på tærne - da kan det bli enda verre.

Jomfruen 23/8-22/9

Lørdagen handler om en fritidsinteresse som du vil ta opp igjen. For din del er det viktig å ha ulike interesser slik at du ikke legger alle eggene dine i samme kurv. Det handler først og fremst om at du foretrekker å ha god variasjon i hverdagen din.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av lørdagen får du en forespørsel som overrasker deg. Du har aldri opplevd personen som spesielt nysgjerrig og ikke særlig personlig heller. I dag beviser de at de kan være begge deler. Kvelden blir hyggelig men sen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du tenker en del på en person og måten de uttrykker seg på. De kan virke litt nedlatende, men du mistenker at personen det gjelder ikke mener noe med det. Kanskje burde du ta det opp med dem om du kan komme på en litt grei måte å gjøre det på.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes en risiko for at du forsnakker deg når det gjelder en hemmelighet. Du har aldri vært noe flink til å holde på interessant fakta og i dag har du så lyst til å dele det du vet at du nesten sprekker. Kvelden blir livlig og lærerik.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne lørdagen bestemmer du deg for å ta en ordentlig pause fra hverdagen. Du unner deg selv litt luksus i form av god mat, kanskje en skjønnhetsbehandling eller en fin gave til deg selv. Kvelden kan by på en fest hjemme hos en kollega eller venn.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vekker sterke følelser i dag og det gjør at noen bekjente kan bli ordentlig sinte. Det handler om at dere ikke kan bli enige om hvilke vilkår som skal gjelde i en viss sammenheng. Kvelden blir behagelig.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes en sløvhet i tegnet ditt i dag som kommer av at du tar på deg alt for mye arbeid. Det du virkelig trenger er en pause fra hverdagen og å bruke denne dagen på noe du synes er hyggelig og stimulerende.

Powered by Labrador CMS