Dagens horoskop: Lørdag 23. juli

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en morsom og kreativ lørdag hvor du tar flere gode initiativ som har med utvikling og ambisjoner å gjøre. Selv om dette handler mer om private mål enn vanlig arbeid, er det noe som kan gi penger hvis du gir det en sjanse.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir litt stressende i starten. Du har mer å gjøre enn du har planlagt og det skaper press. Hvis du kun fokuserer på én ting om gangen vil det gå bra. Kvelden handler om å møte venner, sladre og spise god mat.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er en person som liker å gjøre litt som du vil og unngår regler og grenser. I dag er du tvunget til å tilpasse deg fordi du er en del av en større gruppe og da er orden og rekkefølge viktig. Det vil være en nyttig erfaring for deg. Kvelden blir interessant.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en magisk evne til å havne i klisteret akkurat nå. Du gjør ting eller sier ting som opprører familie og venner. Det handler om at du har en vill påvirkning i horoskopet ditt som gjør at du flytter grensene mer enn du vanligvis gjør.

Løven 23/7-22/8

For deg handler denne lørdagen om å bli forelsket. Det trenger ikke være i en person, det kan like gjerne handle om et sted. På denne dagen opplever du samvær og følelser sterkere enn du trodde var mulig. Du skjønner viktigheten av denne dagen først i ettertid.

Jomfruen 23/8-9/22

Du tar en pause fra alt i dag. Det spiller ingen rolle om det handler om jobb eller familie og hjem. Du må komme deg ut og vekk fra hverdagen. For deg handler denne dagen om å oppleve livet slik det skal oppleves.

Vekten 23/9-22/10

Du tar sjansen på at en person føler det samme som deg, men du innser ganske raskt at du feiltolket signalene fra denne personen. Dette kan være flaut hvis du ikke er ærlig og innrømmer hva intensjonene dine var fra starten av. Jo mer du prøver å skjule det, jo mer slitsomt blir det.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler om moral og etikk. Du tar et valg, men er egentlig ikke overbevist om det rent prinsipielt. Dette handler mer om å tenke praktisk enn etisk og det strider mot hvem du er som person. Det er vanskelig å innse at man noen ganger må inngå kompromisser.

Skytten 22/11-21/12

Du blir irritert på en person som hele tiden blander seg inn i livet ditt. Du vet at det handler om omtanke, men det hindrer deg ikke i å bli sint. Prøv å resonnere med vedkommende når du er rolig, i stedet for å rope når du blir sint. Vanligvis er det lettere å nå frem med logikk.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne lørdagen handler om å gjennomføre ulike prosjekter, men også om sosialt samvær og å spise godt. Det blir delvis en slitsom dag, men også berikende og morsom. I dag får du muligheten til å bruke din kreativitet, fantasi og dine økonomiske ferdigheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir irritert på deg selv fordi du stadig glemmer småting. Den beste ville vært hvis du laget en liste, men Vannmannen er stolt av sitt gode minne og misliker å bruke hjelpemidler. Noen ganger innser du at du ikke kan huske alle.

Fiskene 19/2-20/3

Du må ikke bli såret når en som står deg nær velger deg bort til fordel for noe annet. Du vet at det er på tide at vedkommende blir mer uavhengig, men det stopper deg ikke fra å føle deg litt forlatt. Fiskene klamrer seg mer til folk følelsesmessig enn andre tegn.

Powered by Labrador CMS