Dagens horoskop: Lørdag 23. april

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag prøver du å finne en smart måte å tjene litt ekstra penger på. Det blir litt ekstra utgifter denne våren og sommeren, og du ønsker å være forberedt. Du har ikke noe ønske om å måtte gi opp aktiviteter bare fordi du ikke har råd.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Det blir en god lørdag hvor du opplever litt drama, men du kan holde deg litt utenfor. Du er selv i ditt ess. Du trives sosialt og er veldig frampå. Kvelden handler om å treffe venner og kose seg litt ekstra. Det kommer til å bli en morsom, men ganske sen kveld.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Denne lørdagen prøver du å ta igjen en del aktiviteter. Du har vanskelig for å velge vanligvis og akkurat nå er det ekstra vanskelig så derfor sier du å si ja til alt som virker gøy. Kvelden handler om å være ærlig, noe du kan synes er vanskelig.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag er du gjerne utendørs, uansett vær. Du trenger både frisk luft og en miljøforandring for å være sterk i ukene som kommer. Det har vært mye, både profesjonelt og privat i det siste og det ser ikke ut til å roe seg i nær fremtid.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du har vokst inn i en rolle du egentlig ikke liker, og nå vet du ikke hvordan du skal komme deg ut av den. Kanskje det vil være bra om du snakker med familien din om tankene dine. Sammen kan dere finne en løsning som får deg til å føle deg bedre.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag tar du et initiativ som kan virke ganske radikalt for å komme deg unna. Faktisk er det ikke så impulsivt som det virker, du har tenkt på denne endringen lenge, men har valgt å ikke si noe før du føler deg trygg på det du vil.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I dag benytter du anledningen til å gjøre ting som ligger ditt hjerte nært. Det kan være å henge sammen med familie og venner eller å bruke dagen på en hobby. Uansett hva du velger å gjøre, blir det en god og energigivende lørdag. For deg er det viktig å kunne finne glede i hverdagen.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Dagen handler om å kunne si nei uten å ha dårlig samvittighet. I det siste har du tatt på deg mer enn du egentlig kan håndtere bare fordi du ikke hadde hjerte til å si nei. Oftest er Skorpioner litt tøffere, men du har en påvirkning fra Månen som gjør deg mykere.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det er ikke mye å gjøre med situasjonen mellom deg og en venn. Det er sagt for mange harde ord til at dere kan sette en strek over hva som har skjedd. Slik det er nå, må dere enten sette dere ned og ordne opp i problemene, eller gi slipp på hverandre og gå videre.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Lørdagen blir intens på mange måter. Selv om du ikke er så fysisk aktiv, jobber du mye mentalt store deler av dagen. Du har det gøy, både med oppgavene dine og med å studere menneskene rundt deg. Kvelden handler om venner, om å ha det gøy og om å feire en venn.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du har en fantastisk lørdag å se frem til. Den starter tidlig og slutter sent, men det gjør deg ikke noe fordi det er en fantastisk energi gjennom hele dagen. På lørdag vier du deg til en hobby som gir deg masse frisk luft. Kvelden ser ut til å dreie seg om venner, latter og sladder.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du bekymrer deg hele tiden for at ting er i ferd med å endre seg. Det kan være alt fra jobb, bolig til økonomi. Akkurat nå bruker du alt for mye tid på å gruble over noe som ikke har skjedd enda og det tapper deg for energi. Prøv å gi slipp og ha tillit til fremtiden din.

Powered by Labrador CMS