Dagens Horoskop: Lørdag 22. januar

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du har vanskelig for å la være å kontakte en person som gjør deg glad. Denne personen kan være gretten, og er ofte litt tilbaketrukket i en større gruppe, men du vet at under overflaten lurer et varmt hjerte og mye humor. Dette er en person du ønsker å tilbringe mer tid med.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen kan by på noen prosjekter innledningsvis. Det kan være jobb eller ting som må fikses hjemme. I løpet av denne dagen kan du gjerne gå deg en tur hvis været er fint. Kvelden blir morsom, og du føler deg virkelig bortskjemt og verdsatt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vil virkelig vise at du er en person man kan stole på når det kommer til vennskap. Egentlig er ikke Tvillingene veldig lojale av seg, men noen ganger, når du møter den rette personen, kan du forbli trofast gjennom hele livet. Dette gjelder både kjærlighet og vennskap.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt høy på pæra i dag og det irriterer en person som synes du alltid tar for mye plass. Vedkommende er selv en ledertype og liker ikke at det er noen som konkurrerer om gruppens lojalitet. Selv tenker du at situasjonen er ganske komisk.

Løven 23/7-22/8

Du kvier deg litt for å si hva du mener, fordi du vet at din mening er ganske kontroversiell, men det er vanskelig for deg å endre mening fordi dette er både logisk og åpenbart for deg. På dagen er du gjerne utendørs så mye som mulig. Du bruker dagen på fysisk aktivitet og henger med venner.

Jomfruen 23/8-22/9

Det går an å si hva du tenker, uten å tråkke på tærne til dem rundt deg, men du er ikke den beste på å tråkke varsomt. Tvert imot, så har du en tendens til å kaste ut din mening med en selvfølgelighet som kanskje ikke en gang er reell. Det blir en interessant dag som handler om møter.

Vekten 23/9-22/10

I dag vil du vise at du er sterk og at du kan være en ledertype, men sannheten er at det ikke er deg i det hele tatt, snarere tvert imot. Du liker ikke å kjempe eller å posisjonere deg selv, men i dag tenker du at du ikke har noe valg. Kvelden blir fin.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vil skjemme bort en person du er glad i, men du vet ikke hvordan du skal overraske vedkommende uten at de får en anelse. Be om hjelp fra noen som ikke bare har mye fantasi, men som også kan hjelpe deg.

Skytten 22/11-21/12

Du liker ikke å skryte av dine evner, men i dag vil du vise hvilket talent du har. Det handler mest om at du vil imponere en person som har tatt deg med storm, men som du selv ikke har gjort noe sterkt inntrykk på.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag bruker du dagen både til en personlig utfordring og en hobby, men også til å sosialisere. Det blir en god dag og en enda bedre kveld. Du vil bli overrasket av en person som plutselig hører fra seg, og ønsker å bli bedre kjent med deg.

Vannmannen 20/1-18/2

På dagtid er du rastløs og lei. Det kan hende du må ta litt tid for deg selv. Kanskje for å bruke tid på en hobby eller henge med en venn i noen timer. Kvelden handler om å henge med nære venner, god mat og mye latter.

Fiskene 19/2-20/3

Du overrasker noen ved å være ganske tydelig på at du ikke kommer til å ta noe dritt fra dem. Du er vanligvis ikke så sterk i dine meninger, men du har nådd et punkt hvor du tror det det viktigste i livet ditt er å være tro mot deg selv.

Powered by Labrador CMS