Dagens horoskop: Lørdag 21. mai

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Det er forskjellige ting du bør gjøre i dag, men risikoen er stor for at du ignorerer dem fullstendig og bruker dagen til det du føler for akkurat nå. Du er i en periode hvor du egentlig ikke kan tvinge deg selv til å gjøre ting som du ikke har lyst til.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Det blir en fantastisk dag som byr på natur, varme og mye god mat. Denne dagen dreier seg om familien og de nærmeste. Det blir en dag der du lader batteriene skikkelig. Du tar deg tid til å tenke gjennom et forslag du har mottatt fra sjefen din.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I dag prøver du å starte en diskusjon. Tanken er at det skal være høyt under taket og at alle skal kunne presentere sine synspunkter. Dessverre er ikke virkeligheten lik dine visjoner. Noen blir fornærmet av andres meninger og da blir det ikke givende.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I løpet av denne dagen ønsker du å vise hvem du er ved å være veldig tydelig med tankene dine. Krepsen kan noen ganger ha det vanskelig for å uttrykke seg følelsesmessig, men har ingen problemer i det hele tatt med å uttrykke seg verbalt. I dag er du i en fase hvor du synes det er vanskelig å sette ord på følelsene dine.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du klarer ikke å bli klok på en bestemt sak. Du snur ut og opp og ned på den for å finne en løsning, men det ser ut til å være vanskelig. Et tips er å henvende seg til en venn som har vært gjennom noe lignende. Kanskje vedkommende kan veilede deg litt hvordan han tenkte i denne spesielle situasjonen.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er en glede og en varme i horoskopet ditt som ikke har vært der på lenge. Denne helgen legger du alle dine tanker og bekymringer til side. Du satser på å møte venner og lade opp med positiv energi i stedet for å gruble over noe du ikke kan påvirke.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du prøver å være kreativ i dag, men prestasjonen din matcher ikke visjonen. Du blir skuffet over deg selv i stedet for å se at det du har oppnådd faktisk er både genialt og unikt på sin måte. Du er fastlåst i en tankegang som gjør at du går glipp av hele poenget med denne øvelsen.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Dagen handler om å være ute, henge med folk du er glad i og bare ha det bra. Det blir en veldig berikende og utviklende lørdag hvor du klarer å leve helt i nuet. Kvelden handler om en flørt.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du har mye på agendaen denne lørdagen og risikoen er stor for at du ikke får tid til det du har tenkt. Kvelden handler om å gi slipp og ha det gøy. Det er en risiko for sjalusi i horoskopet ditt og det kan føre til dramatikk denne lørdagskvelden.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Det er en person som åpenbart flørter med deg, men for deg er det så usannsynlig at du velger å ignorere de åpenbare signalene du får. Du er ikke vant til å håndtere denne typen beundring og blir derfor litt stiv og vet ikke helt hva du skal si.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du tar dagen som den kommer og det er bra. Det er noen utendørsprosjekter på gang og det passer deg perfekt. Du kan gjøre ting i fred og ro mens tankene kan vandre helt fritt. Kvelden dreier seg om god mat og om familien.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du bruker store deler av denne lørdagen på en hobby. Det blir en god dag hvor du koser deg med familien og med morsomme aktiviteter. På dagtid får du også muligheten til å møte et nytt tilskudd til familien. Det blir et annerledes møte.

Powered by Labrador CMS