Dagens Horoskop: Lørdag 21. August

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har friheten til å si nei til et prosjekt i dag, men du velger sannsynligvis å takke ja av to grunner. Den ene er at det er en person du gjerne vil imponere, og den andre er at du virkelig setter pris på denne type utfordringer.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir koselig og går fort. Du veksler mellom å styre hjemme og å bruke tid på en hobby, og kanskje trener du eller tar en spasertur. Lørdagskvelden handler om å omgås mennesker du ikke har sett på lenge. Det blir en hyggelig men alt for sen kveld.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes mange hinder å overkomme i dag, og det gjelder å ha fokus om du skal lykkes. Dessverre er du ganske distrahert og sjansen er stor for at du ikke oppnår det du ønsker i dag. Kvelden ser veldig hyggelig og sosial ut.

Krepsen 21/6-22/7

Du har tatt opp kontakten med en person fra fortiden igjen. For øyeblikket er det kun sporadisk og først og fremst via telefonen, men du vil gjerne treffe personen. Det fine med denne personen er at du alltid finner tilbake til følelsene dine for dem uansett hvor lang tid det går mellom hver gang.

Løven 23/7-22/8

Det blir en svimlende lørdag som byr på overraskelser, nyheter og en hel del uventede hendelser. Mye handler om en beslutning du tok for lenge siden. Det er først nå konsekvensene av avgjørelsen begynner å vise seg.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av lørdagen har du fullt opp med å rekke det du har planlagt, og blir derfor irritert når et familiemedlem legger inn ytterligere aktiviteter for dagen. Du har vanskelig for å si nei ettersom familiemedlemmet ditt har lovet en innsats fra alle, og ikke bare fra seg selv.

Vekten 23/9-22/10

Det ligger en nervøsitet og en frustrasjon i tegnet ditt som viser seg i dag. Det handler om at du venter på en beskjed som drøyer, og du bekymrer deg for at du aldri vil få den. Problemet ditt er at fantasien din får fritt spillerom når du er opprørt.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vet at du kan mer enn du viser, men du vil holde en del av ferdighetene dine for deg selv. Det er som om du regner med at det kan bli et nyttig verktøy å finne fram ved et annet tilfelle. Kvelden handler om å ha motivasjon.

Skytten 22/11-21/12

Du kan ofte få en sen start, og det gjør du virkelig denne lørdagen. Uken har rett og slett tatt pusten fra deg og du har et sterkt behov for å sove skikkelig ut. I dag må du også ta et ganske tøft, men likevel hyggelig valg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en stressende, men veldig rolig dag og en fantastisk sosial, overraskende og annerledes kveld å se fram til. Du bør regne med for lite søvn. Unngå derfor å planlegge krevende oppgaver for søndagen, da vil du virkelig mislykkes.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er usikker på hva du egentlig har lovet en slektning, men du er for fintfølende til å spørre rett ut. Av og til kan du forsvare situasjonen din ved å ikke være så direkte. Kvelden handler om et etterlengtet møte med familiemedlemmer og om god mat.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av lørdagen prøver du å fokusere på å hvile og å ta det med ro. Det er på tide å høre på kroppen din og signalene den sender, noe du ikke har gjort i det siste. Du må ikke alltid orke, av og til kan man være trøtt.

Powered by Labrador CMS