Dagens horoskop: Lørdag 20. august

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å se et problem og løse det. Det høres kanskje enkelt ut, men når det kommer til akkurat dette problemet så involverer dette en annen person, og når det kommer til denne personen er du helt blind. Du kan aldri se feil hvis denne personen begår dem.

Tyren 20/4-20/5

Dagen byr på både sosialt samvær med barn og voksne. Det blir en morsom, men variert lørdag hvor du føler deg uvanlig energisk og uthvilt. Det er lenge siden du var så sjarmerende og spontan som du er akkurat nå. Du lever virkelig livet.

Tvillingene 21/5-6/20

Det er ingenting du kan gjøre for å endre situasjonen du er i selv om det periodevis er vanskelig. Du føler et behov for å snakke om dine følelser med noen som er litt utenfor hele situasjonen, bare for å få et annet perspektiv.

Krepsen 21/6-22/7

Du ser ulike muligheter når det gjelder å endre og forbedre forhold du har. Akkurat nå dreier det meste av livet ditt seg om vennskap, kjærlighet og lidenskap. I dag møter du en person du rett og slett ikke kan slutte å tenke på.

Løven 23/7-22/8

Du har satt deg selv i en vanskelig situasjon som handler om et valg du har tatt, bevisst eller uvitende, nå nylig. Du skjønner at konsekvensene av hele denne situasjonen kan være langt mer ødeleggende enn du først forestilte deg, her gjelder det å opptre smart.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er en person som sjelden tenker utenfor boksen, men akkurat nå har du en mer fleksibel innflytelse på stjernetegnet ditt, og det kan hjelpe deg til både å være mer tilpasningsdyktig og mer impulsiv. I dag møter du en person som trigger din fantasi.

Vekten 23/9-22/10

Du nøler med om du skal tørre å si det du vil høyt eller om du skal beholde hemmeligheten en stund til. Det er fordeler og ulemper med begge scenariene, så det gjelder å tenke deg godt om før du bestemmer deg. Kvelden blir annerledes, men god.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har vanskelig for å se problemene fordi du ikke tror de er så alvorlige. Din partner eller venn mener det motsatte og da er det fint om dere diskuterer dere gjennom situasjonen, samtidig som dere er følsomme for hverandres synspunkt.

Skytten 22/11-21/12

Du tar ikke noe ansvar for situasjonen som nettopp skjedde. Du tror det er det opp til alle å aktivt prøve å jobbe for en løsning. I løpet av dagen får du også en slags kunngjøring som kan endre noen ting. Det blir en interessant dag.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag møter du mange gamle og nye venner. Det blir en intens, morsom og interessant dag som byr på både latter og mye aktivitet. Kvelden handler om vennskap, om barn og om å ha det gøy. Det blir en god lørdag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du utnytter kunnskapen din om en persons hemmelighet ved å dra nytte av den informasjon du sitter på. Du vet at vedkommende hadde gjort det samme mot deg så derfor blir det enklere å ta denne beslutningen. Kvelden blir interessant og lærerik.

Fiskene 19/2-20/3

Lørdagen handler om friluftsliv og moro. Det blir en god dag der du kommer til å gjøre mange morsomme ting og møte mange inspirerende mennesker. Dagen er utviklende og lærerikt på mange forskjellige måter. Kvelden blir koselig.

Powered by Labrador CMS