Dagens horoskop: Lørdag 2. juli

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag starter du en diskusjon du ikke er forberedt på å avslutte. Du forstår først halvveis inn i vennen din sitt svar at det er visse ting det er best at du ikke vet. Men når du først har tatt opp et tema, er det vanskelig å trekke seg tilbake.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Lørdagen handler om å ta det med ro og nyte livet. Det kommer til å bli en lat dag som tilbyr rolig underholdning. I dag kan du også være tilskuer på en konkurranse eller noe lignende. Det kan være en skikkelig neglebiter. Her er det viktig å ha is i magen.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I løpet av denne dagen, prøv å vær aktiv og møt venner. Det er lenge siden du gikk inn for å være sosial på samme måte som i dag. Vanligvis sier du ja til invitasjoner, men det er sjelden du som tar initiativet.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Dagen handler om avslapping og om restitusjon. Det blir en rolig dag hvor du benytter anledningen til å nyte hjemmetid og muligheten til å sove ut ordentlig. Kvelden byr på underholdning. Det blir en morsom, men sen kveld.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du tilbringer gjerne lørdagen utendørs. Du trenger litt avstand fra hverdagen og du får det ved å drive med en hobby. Dagen blir morsom, litt spennende og utfordrende på mange måter. På ettermiddagen møter du en person som gjør et sterkt inntrykk.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er litt lei av å alltid stå sist på en venns prioriteringsliste. Du har mange ganger påpekt at du ikke alltid vil være der så fort hen trenger deg. Du beviser det i dag ved å ikke svare når vedkommende ringer.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I dag er du opptatt både med et privat prosjekt og med sosialt samvær med familien. Det blir en dag som dreier seg om familien og dine kjære. I løpet av kvelden takker du nei til en invitasjon du får fra en venn.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Det er en tretthet og en fortvilelse i horoskopet ditt i dag. Det handler litt om at du tror du ikke er bra nok, men det handler også om at du er bekymret for at du gir for mye av deg selv på jobb. En tanke vel verdt å vurdere.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det er mye tristhet i horoskopet ditt i dag. Du ser ut til å si farvel med en person eller et sted og det svir litt i hjertet. Dagen handler om nåtiden, men også om fremtiden. Din avskjed er en måte å gå videre på selv om det gjør vondt.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne dagen blir morsom og utfordrende. Du møter både venner og nye bekjentskaper. For første gang føler du deg like sjarmerende som andre opplever deg. Det blir en nydelig og annerledes dag. Sett pris på tiden her og nå, spesielt om du har fri.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag ønsker du å være flere steder samtidig og det er umulig. Du får helt enkelt velge, selv om du ikke vil. I dag får du også muligheten til å heie på en sport eller et arrangement. Det blir en morsom og veldig aktiv lørdag.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du har vanskelig for å være innendørs denne dagen. Naturen trekker i deg hele tiden, og dersom du må jobbe av en eller annen grunn, har du vanskelig for å fokusere på det du skal gjøre. Kvelden handler om familie, å treffe venner og nyte livet.

Powered by Labrador CMS