Dagens horoskop: Lørdag 2. april

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Lørdagen består av høye forventninger og dagen lever faktisk opp til dem. Det blir en vellykket og minneverdig lørdag. Kvelden kan by på litt intriger, men du synes det heller det piffer, enn ødelegger kvelden.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Lørdagen blir moro. Den handler om det beste du vet, nemlig mat. Det kommer til å bli en interessant dag, spennende ettermiddag og en fantastisk kveld. Hele lørdagen byr på spennende tanker og kreativitet. Du føler at du virkelig begynner å blomstre.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du må virkelig tenke nytt i dag. Du har kommet til slutten av veien du har valgt, og nå er spørsmålet om du skal innrømme nederlag eller begynne på nytt. Uansett hvilken løsning du velger, vil den gjøre deg enda sterkere og klokere enn før.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Det er mange mennesker rundt deg som føler seg uvel for øyeblikket, og du gjør ditt beste for å hjelpe dem. Det er hyggelig av deg å være der for dem, men husk at det bare er mye mørke du kan ta inn, før det begynner å påvirke deg. Unn deg selv en bekymringsløs og enkel dag også.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er ikke så sta, men du er overbevisende og det gjør at vennen din kommer til kort og gjør som du sier. Kombinasjonen av dine sterke argumenter og din sjarm er vanskelig å motstå. Det blir et eventyrlig og litt annerledes lørdag.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du reagerer sterkt på det en person sier i dag. Det er kanskje ikke så mye innholdet i det vedkommende sier, men hvordan hvordan de uttrykker seg som gjør deg opprørt. Du skjønner at dette er en person som har mange hemmelige fordommer.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du tar ikke den mest logiske avgjørelsen i dag, men velger i stedet å gå på magefølelsen. Du vil oppdage at intuisjonen din er sterk akkurat nå, takket være månens plassering. Kvelden handler om gamle fordommer og ny innsikt.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Det blir en rimelig begivenhetsløs dag. Det høres kanskje kjedelig ut, men for deg er det himmelen. Etter måneder og år med omveltende hendelser, tenker du at en fin, rolig og trygg dag er den perfekte hvilen for deg. For en gangs skyld kan du slappe helt av og ikke bekymre deg for mer enn hva du skal spise.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du vil ikke se hva som er galt, fordi hvis du ser det, må du gjøre noe med det og akkurat nå kan du ikke ta tak i dine problemer. Du stikker hodet i sanden og håper stormen blåser over. Dessverre vil ikke dette problemet løses så enkelt.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Lørdagen handler om å være aktiv og gjøre ting. Det handler også om samarbeid, og det slipper løs både din kreativitet og din evne til å kombinere ting til en ny form eller opplevelse. På kvelden får du morsomme og litt skumle nyheter.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du føler deg sett og lagt merke til i dag. Det blir en morsom og annerledes dag hvor det er fokus på å skape noe. Vannmannen er kreativt anlagt ut og klarer ofte å overgå folks forventninger. Det gjør du også i dag.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du blir litt irritert over et ungt menneske som vil bli voksen så fort. Selvfølgelig er du stolt av denne personen og deres evne til å prestere, men samtidig føler du deg trist over at de ikke benytter anledningen til å være litt ung, dum og impulsiv.

Powered by Labrador CMS