Dagens horoskop: Lørdag 19. november

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en god og aktiv lørdag hvor du vil ha godt av å være ute mest mulig. For deg handler denne dagen om å se nye ting og møte nye, inspirerende og morsomme mennesker. Det blir en dag hvor en hobby står i fokus.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen handler både om å gjøre det bra og ha det gøy. Du kan tukle med et prosjekt hjemme eller du kan jobbe på dagtid. Kvelden handler om venner, om å le og bare nyte hverandres selskap. Det blir en deilig lørdag.

Tvillingene 21/5-6/20

Du utnytter en venn som skylder deg en tjeneste. Du føler deg faktisk ikke engang på dårlig samvittighet fordi du vanligvis hjelper hen i stedet for omvendt. I dag handler det om et område som er litt utenfor din kunnskap, men som vennen din mestrer veldig bra.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av denne lørdagen prøver du å benytte anledningen til å hvile og restituere så mye som mulig. Det blir en deilig dag hvor fokus er på å ha det gøy og møte venner. Det er en risiko for at du skiller deg av med litt for mye penger denne dagen.

Løven 23/7-22/8

Akkurat nå er du veldig sosial, så når du er alene av en eller annen grunn, søker du aktivt opp selskap. Det er ikke det at du misliker ensomhet, akkurat nå er det mer at du blomstrer når du har mennesker rundt deg. Kvelden dreier seg om et spørsmål.

Jomfruen 23/8-9/22

Du kan være sta nok og det er staheten din som hele tiden presser deg litt mer. I dag gir du bevis på akkurat denne typen ferdigheter. Når du ikke kan overtale, forhandler du og inngår kompromisser. Det blir en veldig morsom lørdag.

Vekten 23/9-22/10

Dersom du har fri, gjør du minst mulig. Selvfølgelig kan du holde på litt hjemme eller møte en venn og ta en kaffe, men det blir ikke så mye mer enn så denne lørdagen. Du må hvile og helst ikke gjøre noe i det hele tatt, helst en hel dag.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av lørdagen kommer du lett i krangel med folk som ikke deler dine verdier. En klok idé er å unngå samtaleemner som kan vekke følelser og gjøre deg sint. Utover ettermiddagen er det rom til å være litt ekstra kreativ.

Skytten 22/11-21/12

Du har en evne til å tråkke en venn på tærne. Det er som at alt du sier eller gjør er galt og hen blir såret av oppførselen din. Du prøver å forsvare deg selv med at vedkommende har kommet med små stikk, men innerst inne vet du at du har vært litt dum.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å gripe dagen, leve i øyeblikket og ikke tenke for mye. Uansett om du jobber, har fri eller driver med en idrett, er det bra for deg å ha fokus på det du gjør. Det har vært mye grubling og vaklende selvtillit i det siste, men nå kan det snu.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vil bokstavelig talt bli tatt på senga i dag. Det er bare å innrømme at du dobbeltbooket deg og nå er det på tide å løse situasjonen på best mulig måte. Det er litt irriterende når det skjer sånne ting, men det er ingenting du kan endre på i dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du har mange forskjellige aktiviteter planlagt, og de fleste ser ut til å være utendørs. Det beste er om du kan booke om noen av dem fordi du ser ut til å være litt sliten og du bør ta det med ro i stedet for å flakse rundt. Enkelte dager bør helsen settes først, og i dag er en slik dag.

Powered by Labrador CMS