Dagens horoskop: Lørdag 19. mars

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Lørdagen starter på en god måte og du møter denne dagen med masse positiv energi. Hvis dagen handler om fysisk aktivitet, sport eller å være ute, så vil det spe på energinivået ditt ytterligere. En god venn har en hemmelighet de vil dele.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du ønsker å gjøre ting bra denne lørdagen. Enten det er jobb eller prosjekter i hjemmet, er du uvanlig nøye med detaljene. I løpet av dagen får du høre litt underholdene sladder. Ettermiddagen byr på et sosialt arrangement av noe slag.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du tvinger deg selv til å gjøre det rette i dag. For deg er det ekstra viktig å bevise at du ikke bare kan, men at du har en kompetanse som overgår forventningene som stilles til deg. I løpet av dagen prøver du å ta kontakt med en venn, som av en eller annen grunn, holder seg unna.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du orker ikke å diskutere jobb, du vil ikke snakke om privatlivet ditt og du er lei av å få spørsmål om fremtiden, noe som begrenser samtaleemnene når du møter en som står deg nær i dag. Kanskje du skal by på litt mer og godta at denne personen ønsker å høre om deg og livet ditt.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du starter dagen skremmende tidlig og avslutter den alt for sent, men bortsett fra det blir det en nydelig lørdag. Nå er ikke Løven et morgenmenneske, men du gjør en ekstra innsats i dag.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du tror du gjør det rette, men du gjør ikke det, fordi det er visse faktorer du glemte å inkludere i regnestykket. Tenk om igjen, ta det fra begynnelsen, og så vil alt stemme på en prikk. Kvelden handler om et forslag.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du overrasker alle ved å gjøre en helomvending i dag. Du har vært så sikker på noe å gjøre at det vekker stor overraskelse når du kunngjør at du har trukket deg helt tilbake fra din opprinnelige plan. Hva

folk rundt deg ikke er klar over, er at dette er en prosess som har pågått i deg en stund.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du ønsker ikke å være innendørs i dag, men du ser ut til å måtte tilbringe minst én del av dagen innendørs. Selv om du er misfornøyd med situasjonen, prøver du å gjøre det beste ut av forholdene som denne lørdagen har å by på. Kvelden blir en overraskelse.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du prøver å spøke med en person som ikke er i humør i dag, og det blir bare masse kjipe forviklinger og misforståelser. Det som startet så bra kan lett eskalere hvis du ikke stopper i tide. Ellers blir det en morsom og vårlig lørdag.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du har ting du trenger å gjøre, ting du bør gjøre og ting du vil gjøre. Av alle de kategorier, holder du deg til det du føler for. Du klarer ikke tvinge deg selv til å gjøre en ekstra innsats i dag. Ettermiddagen byr på slektninger eller venner. Det blir en fin avslutning på dagen.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du trekker deg fra en person som vil spørre deg om en tjeneste. Du vet at du ikke kan unngå vedkommende for alltid, men akkurat denne lørdagen orker du ikke. Dagen blir aktiv og kvelden blir litt roligere. En perfekt dag med andre ord.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du prøver å svare ærlig på et spørsmål du får i dag, men du finner ut at det ikke er så enkelt, fordi du egentlig ikke vet hva du mener om det aktuelle emnet. Du bør tenke deg om før du sier noe du kanskje angrer senere.

Powered by Labrador CMS