Dagens horoskop: Lørdag 19. februar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Lørdagen blir morsom og handler om å håndtere et nytt sosialt forum. Du vil markere at du ikke er som

alle andre og du liker å skille deg ut fra mengden. Kvelden blir veldig intens og kan inneholde en og annen ting du ikke har regnet med.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du tar det med ro denne lørdagen. Du har innsett at det ikke nytter å stresse. Det er bedre å sove ut, spise en god frokost og nyte dagen, spesielt hvis du har fri. I dag kan du gjøre et dyrere kjøp.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du nyter virkelig din nyvunne frihet, men du vet ikke helt hva du skal gjøre med den. Nå som praktisk talt alt er lov, gir det deg så mange valg at du nesten blir lammet.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Akkurat nå vil du være i sentrum av en bestemt persons oppmerksomhet, og du kan neste overspille litt, bare for at vedkommende skal se deg litt ekstra. Du er ikke veldig stolt av oppførselen din, men denne personen vekker veldig sterke følelser i deg.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du tar deg sammen for å si hva du mener, fordi du vet hvilken sensitiv tilstand vennen din er i. Du tror det er bedre å være litt forsiktig og ikke uttrykke alt som foregår i hodet ditt. Kvelden handler om valg.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Denne dagen vil være berikende og utviklende. Du ser muligheter og tar dem. Du nyter livet og du sørger for å unne deg selv litt ekstra. Kvelden handler om å være i sentrum for alles oppmerksomhet. I dag er det

du som er stjernen.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er uvanlig praktisk i dag, og det har å gjøre med en påvirkning fra Jomfruen. Alt du tar for deg, gjennomføres med en presis ro som egentlig ikke er karakteristisk for deg i det hele tatt. Kvelden blir interessant og kan by på en eller to diskusjoner.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I løpet av denne dagen setter du en grense mot en bekjent som du synes går litt for langt. Denne personen har virkelig ingen følelse for noe. Kvelden kan for første gang på lenge, bli skikkelig sosial. Du møter mange mennesker på samme tid.

Skytten 22/11-21/12

Selv om du er litt skeptisk, er du fortsatt med på notene når en venn foreslår noe du aldri har prøvd. Det blir en morsom og annerledes dag hvor du tør å utfordre deg selv på mer enn én måte. Kvelden byr på sladder.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du nyter denne lørdagen fullt ut. Dagen byr på en blanding av moro og hvile. Det kan hende du har problemer med en skade eller noe lignende. Prøv å ta vare på og skjemme bort deg selv denne dagen.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du søker ros, men det er ikke så lett, fordi personen du søker bekreftelse fra ikke er spesielt lett å sjarmere. Det du kan gjøre er å prøve å sjarmere vedkommende. Aldri undervurder din egen karisma.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du antar at en person tenker som deg, men vedkommende har en helt annen mening, noe som irriterer deg veldig mye. Det du kan gjøre er å prøve å se saken fra deres synspunkt. Kanskje det vil gi deg litt av en aha-opplevelse.

Powered by Labrador CMS