Dagens horoskop: Lørdag 18. juni

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag benytter du anledningen til å gjøre ting du vanligvis ikke har tid til i vanlige tilfeller. Det blir en morsom dag hvor du utfordrer deg selv til å prøve nye ting. I løpet av kvelden prøver du å få en eldre slektning til å prate om en investering.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Lørdagen handler om frisk luft, om å nyte livet og om å se og oppleve nye miljøer. Det blir en morsom og variert dag. Det er også et element av spenning og forventning denne lørdagen. Kvelden blir morsom og byr på masse latter.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har egentlig ikke tid for deg selv akkurat nå. Det er så mange must i din verden som gjør at dine egne behov settes til side. Husk at hvis du hele tiden ignorerer det du føler vil påvirke humøret negativt. Vær litt egoistisk.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag prøver du å endre en vane du har. Du har innsett at det ikke bare er irriterende for deg selv, men også alle rundt deg opplever det som plagsomt. Nå har du bestemt deg for å endre kurs.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det er mange forskjellige måter å håndtere sinne på, å angripe familien din og vennene dine er ikke den beste måten. Hvis du føler at du blir sint, så gå bort og tell til ti. Lørdag kveld ser ut til å dreie seg om fest og moro.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er så mye fantastisk vilje og inspirasjon i horoskopet ditt akkurat nå. I dag bruker du din oppfinnsomhet og din kreativitet for å forbedre og gjøre hjemmet eller eller omgivelsene dine litt koseligere. Det er ingen som kan skape stemning som du.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Dagen blir ganske intens på en god måte. Du får gjort mye og føler deg både driftig og nyttig. I dag unngår du konflikter fordi du vet at du ikke kan håndtere dem akkurat nå. Du må ha harmoni rundt deg for å føle deg bra.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Dagen handler i stor grad om friluftsliv og om å skape en følelse av ro rundt deg. Det blir en koselig dag hvor familie eller venner spiller en sentral rolle. Kvelden handler om å se ting for det de er og om å være praktisk.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Denne dagen går mye raskere enn du ønsket. Du har så mange ting du vil gjøre, men tiden din er litt begrenset. Det du kan gjøre er å lage en timeplan du kan jobbe etter, det er mer rasjonelt og det blir lettere å håndtere.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne dagen handler om både dine egne og andres forventninger. Det er en ånd av konkurranse og et ønske om å vise seg frem i horoskoper ditt i dag. Hvordan det går avhenger i stor grad av hvor forberedt du er og om å få mest mulig ut av kapasiteten din.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du trekker deg unna for å være i fred i dag. Du følger et arrangement eller en sport veldig nøye, og når du er nervøs må du være alene. Dagen byr på begeistring, sinne som går over i glede og deretter ren og skjær lykke. Det blir en god dag.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er ute så mye du kan denne lørdagen. Frisk luft får deg til å føle deg bra og du føler deg mye mer våken og glad enn det du har gjort den siste tiden. I dag føler du at du endelig kan slappe av og legge en lang vår bak deg.

Powered by Labrador CMS