Dagens Horoskop: Lørdag 18. desember

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å jobbe videre og ikke tro at det egentlig er over ennå. Du har nesten allerede tatt ferie, selv om det er en uke igjen til jul. Dagen handler også om julegaver og å gjøre klart til jul hjemme.

Tyren 20/4-20/5

Det er full fart denne dagen, men du liker når ting skjer. Dersom du jobber er tempoet akkurat passe slik at du kan fokusere på å få gjort én ting om gangen. Ettermiddagen handler om familien og kanskje til og med slekten. Den er helt i julens ånd.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vil så mye at du ikke får gjort noe, og da blir du enda mer frustrert. Problemet ditt er ikke alle julegaver du ikke har kjøpt, men faktum er at du ikke engang har tenkt på hva du skal gi bort. Du føler litt panikk over dette.

Krepsen 21/6-22/7

Det er ingenting som hindrer deg i å si nei i dag, bortsett fra din egen samvittighet. Du føler deg dårlig når du innser at hvis du trekker deg unna, vil noen andre få smellen og det blir mest sannsynligvis en kollega du bryr deg om. Kvelden handler om fest og om venner.

Løven 23/7-22/8

Du er litt lunefull i dag og vanskelig å lese. En venn blir irritert over oppførselen din, men tør ikke å vise sine følelser fordi denne personen ikke vet hvor de har deg. Du kan prøve å være litt empatisk med tanke på andres behov.

Jomfruen 23/8-22/9

Du avslører ikke umiddelbart hva du vet, men du viser at du vet noe, og dette driver en venn til vanvidd. Denne personen er nysgjerrig av natur, og gir ikke slipp på dette med det første. Kvelden handler om å ta igjen noe du gikk glipp av.

Vekten 23/9-22/10

Du tar ingen risiko i dag, men du holder deg fast til sannheten, selv om en hvit løgn ville være lettere i dette tilfellet. Du vet at vennen din har en uhyggelig evne til å se gjennom deg og du vil ikke tas på fersken med en løgn. Kvelden blir vellykket.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er en forsiktighet i horoskopet ditt som vanligvis ikke er der. Det handler om at du passer deg for å unngå å tråkke noen på tærne. Skorpionen har mange talenter, men denne

typen forsiktighet er ikke så vanlig.

Skytten 22/11-21/12

I dag ser det ut til å stå arbeid på menyen, men du har også tid til å ha det gøy. Du liker å henge med venner og kolleger så lenge det er på dine premisser. Noen ganger må du trekke deg tilbake for å hvile hjernen en stund, og det trenger du på ettermiddagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er en fantastisk dynamikk og en glede i horoskopet ditt som gir deg mer energi enn til vanlig, i hvert fall når det kommer til det sosiale. Du nyter livet og du liker å ha dine kjære rundt deg. Ettermiddagen byr på julekos.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er ingen rett eller galt i dag, men du gjør det meste basert på følelser. Enten du roter på kjøkkenet eller farter rundt for å handle julegaver så går du helt på magefølelse. Denne dagen byr på noen omveltende følelser, men også på masse latter.

Fiskene 19/2-20/3

Lørdagem handler om å håndtere ulike situasjoner. Noen ganger synes du det er vanskelig å være den som tar initiativ, men akkurat nå blir du drevet av Sola og da går det lettere. Dagen handler om jakten på den perfekte gaven.

Powered by Labrador CMS