Dagens horoskop: Lørdag 17. september

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er sliten etter en morsom, men intens uke og det er ikke sikkert du orker gjennomføre planene du har for dagen. Du har blitt flinkere til å lytte til kroppen i løpet av de siste årene, og sier den nei, så blir du hjemme og tar det rolig i stedet.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir interessant, dramatisk, spennende og veldig tilfredsstillende på samme tid. Du blir glad og stolt når du ser en ung slektning ikke bare lykkes, men også til og med overgå målene sine. Kvelden handler om feiring og sosialt samvær med venner.

Tvillingene 21/5-6/20

Det er ingen enkel måte å si det du vil si til en som står deg nær, så vær direkte og ærlig. Vedkommende vil sette pris på din vilje til å hjelpe selv om de kanskje ikke tar mot din utstrakte hånd. Noen mennesker vil rett og slett klare seg selv.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å være ute og møte nye mennesker. Det blir en god dag hvor du får muligheten til å nyte nye opplevelser. Kvelden handler om å handle fornuftig, selv i situasjoner der følelser har en tendens til å ville styre.

Løven 23/7-22/8

I dag er det en risiko for at du kaster bort penger på unødvendig luksus. Bare fordi du har råd akkurat nå betyr det ikke at du skal kaste bort noe. Det blir tøffere tider fremover og da trengs det litt avsatt kapital. Kvelden blir koselig og sosial.

Jomfruen 23/8-9/22

Du gjør alt for en venn, men denne personen gjør veldig lite for deg og det er ubalansen i dette forholdet ditt som forårsaker friksjon akkurat nå. Du vet at du ikke kan kreve oppmerksomheten deres, men samtidig tror du at du faktisk fortjener mer enn du får fra den nåværende situasjonen.

Vekten 23/9-22/10

Du styrer en diskusjon fra starten, og det lar deg lede en person frem til en avgjørelse, til tross for at de er overbevist om at det er dem selv som har fattet den helt uten påvirkning utenfra. Når du vil, er du veldig flink til å snakke for deg.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler om å være usikker og om å prøve å kanalisere den usikkerheten og snu det til noe positivt i stedet. Det kan være greit å være selvkritisk, men bare til et visst nivå, så blir det destruktivt. I dag klarer du denne balansen helt fint.

Skytten 22/11-21/12

Du har en evne til å gjøre en slektning gal akkurat nå, og du gjør det med vilje fordi du synes det er litt morsomt når denne personen er opprørt. Du vet nøyaktig hvilke knapper du skal trykke på. Kvelden handler om å forhandle frem en avtale av noe slag.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er det viktig at du er gira og at du er i form. Det ser ut til å være en positiv trend i horoskopet ditt akkurat nå, så det er sannsynlig at denne dagen tilbyr nettopp et slikt scenario som du i all hemmelighet drømmer om. Kvelden blir skikkelig koselig.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vet at du kan være litt skarp når du er nervøs, og det viser seg i dag. Om morgenen er du med på å organisere noe for ungdom. Ettermiddagen blir spennende og byr på både overraskelse og oppfylte forventninger.

Fiskene 19/2-20/3

Du hjelper en person som ikke har det bra i dag. Det kan være med støtte, samtale eller konkrete tjenester. Dere har en lang historie sammen og du ønsker å være der for denne personen når de trenger deg som mest. Det blir en trist dag som dreier seg om felles minner.

Powered by Labrador CMS