Dagens Horoskop: Lørdag 16. Oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du kan av og til ha litt problemer med å oppfatte hint, og det er tilfellet i dag. En person har kommet med en del antydninger, men du har rett og slett ikke lest mellom linjene. Når personen nå sier det de mener blir du derfor tatt litt på sengen.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen handler om både nytte og morro, men ikke samtidig. Formiddagen består av syssel hjemme og noe jobb, mens ettermiddagen handler om en venn og om å ha det hyggelig. Det blir en energigivende og herlig dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du ser ingen muligheter for å slippe unna i dag på tross av at det er det eneste du tenker på akkurat nå. Du har takket ja til noe du absolutt ikke vil være med på, men det er litt for sent å trekke seg nå. Kanskje kan dagen bli hyggelig likevel, det er avhengig av holdningen din.

Krepsen 21/6-22/7

Denne lørdagen blir hyggelig og stimulerende, spesielt om du kan bruke tiden på en hobby du elsker. Du har så mye vilje og positiv energi i tegnet ditt akkurat nå at du lykkes med alt du prøver deg på. Kvelden handler om sterke følelser og drama.

Løven 23/7-22/8

Gjennom lørdagen prøver du å la en venn få forklare hvorfor de har oppført seg så dårlig, men du klarer ikke å lytte til unnskyldningene deres ettersom de ikke er oppriktig ment. Du orker ikke ta denne diskusjonen, så du foretrekker å trekke deg unna og bruke dagen på noe hyggeligere.

Jomfruen 23/8-22/9

Du gruer deg til å si sannheten til en bekjent ettersom du kjenner dem så dårlig at du ikke vet helt hvordan de kommer til å reagere. Samtidig er det en risiko som du er nødt til å ta ettersom du vet at det er enda verre å fortsette med løgnen.

Vekten 23/9-22/10

Denne dagen handler om å svare på spørsmål og løse opp i missforståelser. Det høres kanskje slitsomt ut, men det blir faktisk en givende dag som ender med god stemning. I løpet av ettermiddagen og kvelden får du nyheter som påvirker en reise du planlegger.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finnes en stahet og en sterk vilje i horoskopet ditt akkurat nå. Om du lykkes med å fokusere på rett mål kan det bli utrolig bra. Ellers er det en fin og veldig stimulerende lørdag.

Skytten 22/11-21/12

Du ser en mulighet og du tar den. Du er en jeger og du kan ikke stå imot et lett bytte selv om du vet at det egentlig ikke er ment for deg. Dette kan føre til en hel del diskusjoner innad i familien, da visse familiemedlemmer opplever det du gjør som egoistisk.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en målestokk som du måler mennesker etter og den er ganske streng. I dag finnes det flere som ikke består prøvene dine rundt deres personlighet. Du foretrekker å ha få, men gode vaner. Ellers er det en fysisk utfordrende dag og en koselig kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Du gruer deg til å si sannheten til en venn ettersom du vet at de har vanskelig for å ta kritikk. Spørsmålet er om du ikke gjør dem en bjørnetjeneste ved å skjule det du vet. Det viser at du heller ikke har noen direkte tillit til evnene deres.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen handler om vennskap, om å være utendørs og om vennskapelig konkurranse. Det kan bli en ordentlig herlig dag, men sørg for å kle deg godt ettersom horoskopet ditt advarer om at du har lett for å få en forkjølelse akkurat nå.

Powered by Labrador CMS