Dagens horoskop: Lørdag 16. juni

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag prøver du å være enig med en person som kan være ganske hårsår. Du har vanligvis ingen problemer med denne typen mennesker, men akkurat nå tar vedkommende til seg alt som blir sagt. Hold deg unna fremfor å konfrontere.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Dagen handler om å fikse litt rundt seg og om å ta det med ro og hvile. Du er ganske sliten til tross for at uken har vært relativt rolig. Kvelden handler om familien og om å spise og lage god mat. For deg er matlaging et av livets høydepunkter.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Akkurat nå blir du lett irritert på menneskene rundt deg. Du har det vanskelig for å godta at alle tenker ulikt, selv om du vet at det er grunnlaget for samfunnet. Din gretne innstilling kommer fra månen og er en raskt avtagende påvirkning.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er nysgjerrig og leter etter informasjon du tror du trenger. Din nysgjerrighet får deg til å stille spørsmål du egentlig ikke vil ha svar på. Med en gang du blir kjent med sannheten, det er vanskelig å ta den tilbake. Noen ganger bør man tenke seg om før man åpner munnen.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er en person som virkelig kan være både tøff og omsorgsfull på samme tid. I dag viser du elementer av begge deler når du pusher en som står deg nær, bare fordi du vet at det er det beste du kan gjøre for å hjelpe. Kvelden handler om venner.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er noe seigt over horoskopet ditt som hindrer deg i å komme i gang selv om du prøver. Det er en tretthet som har satt seg og som sitter igjen, selv når du hviler. Det du virkelig trenger er en ekte miljøendring. Nye inntrykk kan muntre deg opp.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du prøver å være tålmodig med det er ikke din sterkeste side i disse dager. Du er ivrig etter å se resultater og det kan før til at du presser vennen din litt for mye. Prøv å se situasjonen fra deres perspektiv. Noen ideer tar tid å gjennomføre.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Dagen handler om både innendørs og utendørs aktiviteter. Det blir en morsom og annerledes lørdag som byr på nye opplevelser og ideer. Heldigvis er det lett for deg å ta inn det som er fremmed og møte alt nytt med glede.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I dag ser det ut til at du jobber enten på jobb eller hjemme. Du har selv tatt på deg mange av disse oppgavene, men det betyr ikke at du liker å gjøre dem. Noen mennesker rundt deg må rett og slett tåle din berettigede sutring.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Lørdagen blir en koselig dag hvor du henger med vennene dine og bare koser deg. Enten du er ute på eventyr eller bare hjemme og tar det med ro, handler denne dagen om fellesskap og om å nyte livet. Det blir en tidlig kveld.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du må gjerne komme deg ut og bevege deg litt denne dagen. Du trenger aktivitet som en kontrast til hverdagens passivitet. I dag får du høre sladder om en kollega og denne informasjonen gjør deg oppriktig opprørt. Du blir vanligvis ikke så bekymret.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du tenker mye på fremtiden akkurat nå. Det kan også handle om hvor du bor, fordi mye i horoskopet ditt dreier seg om hus og hjem. Det ser ut til å være en endring, men det er uklart om det er deg selv eller en ytre påvirkning som forårsaker det.

Powered by Labrador CMS