Dagens horoskop: Lørdag 16. april

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du er en person som forventer at litt ting skal ordne seg uten at du trenger å anstrenge deg. I dag innser du at du må handle hvis du skal få det du vil. Skjebnen har gitt deg et dytt i riktig retning, men resten er det opp til deg å ta vare på. Ellers en hyggelig og familiær dag.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Lørdagen handler om å skjemme bort folk nær deg. Enten du lager god mat, gir påskeegg, eller på annen måte vise hvor mye de betyr for deg, handler denne dagen hovedsakelig om dine kjære og om å ha det bra.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Denne dagen byr på alt for mye god mat og stillesittende. Du blir trøtt og har vanskelig for å komme i gang igjen om kvelden. Det ser ut til at du har planer om å møte venner eller gjøre en aktivitet, det er tross alt påskefeiring, men da må du finne en måte å riste liv i kroppen igjen på.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du vil være med dine kjære i dag. Etter en lang periode hvor du har vært sammen med vennene dine nesten mer enn familien din, føler du plutselig at blod går foran vann. For deg handler denne dagen om fellesskap, varme og en forståelse som bare mennesker som har kjent deg hele livet kan gi deg.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du blir lett irritert på andre akkurat nå. Solen er i en ugunstig posisjon og øker på ditt temperament på en negativ måte. Hvis du er klar over denne påvirkningen, kan du gjøre en innsats for å ikke bli sint, men heller nyte det dagen har å by på i stedet.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er mye aktivitet i horoskopet ditt akkurat nå, og det er sannsynlig at du er ganske opptatt i dag. Det kan være eggejakt med familien eller kosedag med venner. Uansett hva du finner på, vil du få en god dose frisk luft og mye inspirasjon.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Denne dagen handler om mat, mat og mer mat. For deg kan det være litt mye av det gode, spesielt når det kommer til søtsaker. Humøret ditt og søtsakene rimer dårlig akkurat nå, så prøv å holde tilbake litt på påskeeggene. Hvis du har mulighet, ta en tur eller tren. Du føler deg bra av å bevege deg litt.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I dag handler det om å bare nyte øyeblikket og skyve alle problemer og bekymringer til side. Det blir en god dag hvor fokus ligger på fellesskapet. I løpet av dagen vil du høre et rykte som er så utrolig at du ikke kan la være å forske litt mer på det.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det er en stabilitet og en ro i horoskopet ditt akkurat nå som vil hjelpe deg når du hører litt opprørende nyheter. Selv om du ikke blir rammet umiddelbart, kan du se konsekvenser på flere måter. Her handler det om å prøve å tenke positivt og finne lysglimt i nyhetene.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne dagen blir fantastisk og du vil bli veldig bortskjemt både når det kommer til oppmerksomhet, gaver og god mat. Du nyter å bli verdsatt og du gir masse kjærlighet tilbake. Om kvelden mottar du en søt melding eller sms som smelter hjertet ditt.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Det er staheten din og familiefølelsen din som overvinner irritasjonen som er i horoskopet ditt. Du er veldig irritabel akkurat nå, og selv små ting kan få deg til å eksplodere. Prøv å forstå deg selv og hvorfor du blir sint, så får du en fin påskeaften og en god kveld.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du har mye å stå i denne dagen og det er kanskje ikke så fredelig og hjemmekoselig som du hadde ønsket. Kompliserte familieforhold, drama og mye spenning preger dagen. Til tross for det blir en dag du vil tenke tilbake på med glede.

Powered by Labrador CMS