Dagens horoskop: Lørdag 15. oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av lørdagen har du en del ting å gjøre og det kan skje at du stresser gjennom dem bare fordi du har flere morsomme aktiviteter planlagt for ettermiddagen. Dersom du slurver for mye, er det en risiko for at du må gjøre det på nytt på et senere tidspunkt.

Tyren 20/4-20/5

Det vil ikke være så stressende i dag som du forestilte deg. Du er organisert og ting går jevnere enn du hadde planlagt. På dagtid får du muligheten til å være kreativ og du tar tar i et prosjekt du har hatt lyst til å jobbe med i lang tid.

Tvillingene 21/5-6/20

Det er rom for feilmargin i dag, så legg inn litt ekstra tid på prosjektene du planlegger. Som den tidsoptimisten du er, har du en tendens til å være ganske gjerrig med det anslaget for tiden en bestemt ting tar å gjøre. Kvelden handler om sosialt samvær med venner.

Krepsen 21/6-22/7

Du ser ingen problemer med at det er mye akkurat nå, tvert imot nyter du det til det fulle for da slipper du å tenke på det som plager deg mest, nemlig alle følelsene som er inni deg. Du bør prøve å finne ut hva du føler og hvem du føler noe for.

Løven 23/7-22/8

Denne dagen handler om å være lat, spesielt hvis du ikke har aktiviteter planlagt. Etter uker med fantastisk energi i horoskopet ditt, tar energien plutselig slutt og du trenger en pause for å lade opp batteriene. Kvelden blir magisk.

Jomfruen 23/8-9/22

Du trekker deg unna en person som vanligvis går deg på nervene. Du tåler ikke denne personens selvtilfredse væremåte. Din måte å handle på kan reise visse spørsmålstegn hos folk som ikke kjenner deg så godt, og du kan fremstå som litt sløv og utilgjengelig.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en bra dag, spesielt hvis du er mye ute. Du får energi og livsglede fra naturen, så det å være ute gir deg mange positive effekter. Kvelden dreier seg om familie og om å bestemme litt rundt en

ferie.

Skorpionen 23/10-21/11

Du synes det er vanskelig å si nei til en person som i økende grad ber deg om tjenester. Du liker denne personen, men du begynner å føle deg litt utnyttet. Kvelden handler om å være passe moraliserende i en sak som angår følelser og lidenskap.

Skytten 22/11-21/12

Du synes det er kjedelig å ta tak i visse ting som bare må gjøres i hjemmet, samtidig som du ikke kommer unna i dag. Det er best hvis du tar tak i det kjedelige med en gang om morgenen, slik at det blir klart, men det mest sannsynlige er at du gjør akkurat det motsatte og utsetter så lenge som mulig.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen blir intens på en morsom og fysisk krevende måte. Selv om du er helt ferdig når kvelden kommer er det med en deilig følelse i kroppen. Endelig er du der du ønsker å være, og du føler at du faktisk har sjansen til å lykkes.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har noen mindre prosjekter å ta fatt på denne lørdagen. Mye handler om å være tilgjengelig både på jobb og privat. Du ser ut til å ha kolleger som ikke har nøyaktig samme arbeidstid som vanlige folk. Kvelden handler om familie.

Fiskene 19/2-20/3

Du er lei av å måtte forklare deg for en bestemt person. Denne personen burde vite bedre og stole mer på deg. Du prøver å få vedkommende til å forstå at du handler på grunnlag av begges interesser og ikke bare basert på dine egne ønsker. Kvelden blir glamorøs.

Powered by Labrador CMS