Dagens Horoskop: Lørdag 15. januar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen blir en ganske rolig dag hvor du har tid til det meste du har tenkt å gjøre, og fortsatt har plass til litt underholdning på ettermiddagen og kvelden. På lørdag får du høre nyheter om en venn og denne nyheten gjør deg både overrasket og sint på samme tid.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir intens fordi du har mange aktiviteter planlagt denne dagen. Det omfatter både jobb og fritid. På jobben kan det handle om selve jobben din, eller et prosjekt du har påbegynt hjemme. Kvelden blir sosial og full av latter, men også litt seriøs.

Tvillingene 21/5-20/6

Prøv å ta det med ro i dag. Hvis du har fri kan det hende du ikke en gang forlater hjemmet. Du må samle energi og hente deg inn mentalt. Det blir en fin dag som byr på varme og nærhet.

Krepsen 21/6-22/7

Du antar at en venn tar feil, og i dette tilfellet er det en ganske dum antagelse. Hen har mer informasjon enn de deler med deg, så stol på vennen din i dette tilfellet. Kvelden handler om fest og om å henge med folk du liker.

Løven 23/7-22/8

Det er ingenting du kan gjøre med ryktene som florerer for tiden. Selv om du nekter for dem, vil du oppdage at dette heller blusser det opp, fremfor å dempe det. Det beste du kan gjøre er å ignorere sladderen og tillate deg selv å ha en god lørdag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ganske høy på pæra i dag og det kan på en måte bli din undergang. Du kaster deg ut i noe du virkelig ikke mestrer, men med en liten dose arroganse og en urokkelig tro på deg selv. Selv om det kanskje ikke blir suksess, blir det heller ingen katastrofe, det viktigste er at du har bevist for deg selv at du turte.

Vekten 23/9-22/10

Du tar ting for gitt i dag og det kan føre til flere misforståelser. Det du bør gjøre er å finne ut av fakta før du trekker noen konklusjoner. En venn har forholdsproblemer og henvender seg til deg for å få råd. Du synes det er vanskelig fordi du er venner med begge parter i dette forholdet.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir kreativ og fin. Du tilbringer gjerne et par timer utendørs og nyter den krispe vinterluften. Du er egentlig ikke en venn av kulden, men akkurat nå synes du det er forfriskende med kalde vinder. Det klarner tankene. Kvelden blir underholdende.

Skytten 22/11-21/12

Det er ikke noe som heter "å bremse ned" i din verden. Enten er det full gass, eller total passivitet. I dag er det full rulle som gjelder. Du har et tempo fra du våkner som varer helt til du skal legge deg igjen. Dine venner eller partneren din kan bli utslitt av energien din. Prøv å bremse litt.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen blir magisk. Helt fra du våkner til du legger deg, skjer det ting. Dagen handler både om nye opplevelser og om samvær med nære og familie. Lørdagen inneholder alt fra god mat til god musikk og morsomme, nye inspirerende mennesker. Du får også gode nyheter i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Alt skjer på en gang denne lørdagen, og det kan stresse deg. Det du bør gjøre er å prøve å ta det med ro og slappe av, men det kan være vanskelig fordi du føler et krav til deg om å holde tritt med alt som skjer. Kvelden blir fin, men sen.

Fiskene 19/2-20/3

Det er en konflikt i horoskop ditt i dag. Den handler om en person fra fortiden som er urovekkende tilstede i nåtiden. Dette er et gammelt spøkelse som våkner til liv noen ganger. Et minne fremkalt av en duft eller musikk, hvor vennen din ser din reaksjon, som igjen skaper et gap mellom dere.

Powered by Labrador CMS