Dagens horoskop: Lørdag 14. mai

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag tar du en avgjørelse du er svært usikker på, men du har ikke lenger tid til å jobbe med. Du vet at du har utsatt denne avgjørelsen til siste sekund bare fordi du syntes det er vanskelig. Kvelden blir rolig og harmonisk.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du bruker denne dagen på å gjøre ting du liker å gjøre. Det kan være matlaging, styling eller en kreativ hobby. Du må realisere ideene dine for å føle deg bra. Kvelden blir fantastisk og byr på mange minner og latter. Den inneholder også noen sjokkerende nyheter.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det er noe veldig empatisk over ditt horoskop akkurat nå. Månen styrker din medfølelse og din evne til å sette deg inn i andres problemer. På dagtid hjelper du en slektning eller venn som tilfeldigvis har havnet i

en skikkelig knipe. Din ro og støtte er utrolig hyggelig for den det gjelder.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er ganske frekk når det gjelder en sjef eller mentor i dag. Hen blir både sint og frustrert over oppførselen din. Hen vet at du er et forbilde for mange og at dersom du setter deg på bakbeina vil andre følge etter. For deg handler dette mer om at du kjeder deg, mer enn at du er misfornøyd.

Løven 23 / 7-22 / 8

Dagen byr på mange morsomme aktiviteter. Det som er synd er at noen ting kan endre seg grunnet været, men din optimisme og ditt solfylte humør gjør dagen veldig vellykket uansett. Kvelden handler om å ta for gitt og å føle seg beundret.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du ser ikke noe problem med å vise hva du syntes til en venn i dag. Vanligvis er du ikke så sterk i dine meninger, og du trekker vanligvis tilbake når du merker at du går mot strømmen. Ikke i dag, i dag har du ingenting mot å skille deg ut og bli sett.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det er en forventning i horoskopet ditt som har å gjøre med en aktivitet denne lørdagen. Du har gledet deg lenge til dette og derfor koser du deg litt ekstra nå som dagen endelig er her. Kvelden handler om meningsfrihet.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

I dag vil du være virkelig aktiv. Det var lenge siden du virkelig kunne bruke en hel dag til fysisk trening eller en hobby. Selv om dagen mest handler om deg selv, blir kvelden mer sosial. Du møter venner under avslappede forhold.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I dag blir du sint på en slektning fordi vedkommende er så lat. Du vet alt om å være lat fordi du kan være det selv, men denne personen har tatt hele konseptet til et nytt nivå der det påvirker ikke bare hen selv, men også alt omkring hen.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Det er en fantastisk varme i horoskopet ditt akkurat nå. Du henger med venner og nyter livet. Dagen handler om å måtte gjøre visse ting for ikke å ligge etter, men når du er ferdig er dagen din, helt og holdent, og du kan glede deg over å være impulsiv og leve i nuet.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Det er noen spørsmål du må tenke over denne lørdagen, men ellers er det en fin, rolig og god dag hvor du har tid til både hobby og sosialt samvær. Kvelden byr på god mat, latter og hyggelig selskap med gamle venner.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

I dag vil du være ute så mye som mulig, men det virker som om været ikke samarbeider. Du får helt enkelt tilpasse dagens aktiviteter til været. I løpet av dagen får du nyheter som du både har ventet på og som du hadde litt angst for. Det viser seg at det blir som du håpet og ikke som du fryktet.

Powered by Labrador CMS