Dagens Horoskop: Lørdag 14. August

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen blir litt stressende. Du har ikke fått roet ned så mye som du trenger, samtidig kjenner du et behov for å være sosial selv om du egentlig ikke orker. Det har vært en så lang periode med sosial stillhet at det føles litt arbeidsomt å komme igang igjen.

Tyren 20/4-20/5

Det er ingen fare for at du ikke har ting å gjøre denne lørdagen. Det er masse forskjellige aktivteteter å bruke dagen på. Mye ser ut til å handle om familien og fine utflukter. Kvelden byr på hjemmekos.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar det med ro gjennom lørdagen. Du er gjerne utendørs om været tillater det. Du får slappet av, og føler deg bedre på grunn av nærheten til naturen. I dag møter du en person som du av ulike grunner ikke har møtt på lenge, og dere har mye å snakke om.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av lørdagen prøver du å fokusere på en ting du ikke bare vil, men få gjort. Dessverre er det mye som distraherer deg, og du har vanskelig for å holde fokus. Uansett hvilket prosjekt det gjelder er det bra å starte tidlig på dagen, da er du på ditt skarpeste.

Løven 23/7-22/8

Gjennom lørdagen har du vanskelig for å finne tilbake til roen du hadde i sommer. Det er morsomt når det skjer ting, og det gjør det absolutt nå, men du har vanskelig for å holde deg aktiv uten å bli stresset. I dag føler du deg både trøtt og stresset.

Jomfruen 23/8-22/9

Du styrer med ting hjemme i dag. Du vil skape en hyggelig oase hvor du kan nyte tiden. Jomfruen trives best hjemme, og derfor er det så viktig at alt er i orden der for deg. I dag får du et innredningstips som du bare må prøve.

Vekten 23/9-22/10

Du havner midt i stormen i dag. Det gjelder et rykte som noen har klart å knytte til deg. Nå vet du ikke helt hvordan du skal forsvare deg. Det som har skjedd er at du har sagt noe som har blitt feiltolket og det ble starten på denne ryktespredningen. Du mente aldri å sladre.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne lørdagen handler om de som står deg nære, det kan være familie, venner eller slekt. Det er viktig for deg å rekke å møte så mange som mulig innen hverdagen og stresset eskalerer. Dagen blir hyggelig og sosial.

Skytten 22/11-21/12

Du nøler, bestemmer deg og nøler igjen. Det er så mye som er avhengig av beslutningen du er på vei til å ta at det nesten blir umulig å bestemme seg. Du vil at det skal bli helt rett, men er det ikke ofte feiliene som viser seg å være det beste som kan skje? Stol på skjebnen.

Steinbukken 22/12-19/1

Gjennom lørdagen tar du det rolig og henter deg inn. Du har vært på vei mot et mål hele sommeren, og nå når du har landet er det på tide å se framover igjen. Først trenger du en fysisk og mental pause fra alt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du sier det som det er, men tenk på at det kun er din oppfatning av sannheten. Du kan ikke snakke for alle ulike perspektiv, så sannheten er objektiv ettersom den kommer fra deg. Dette er lurt å ha i bakhodet når en konflikt oppstår.

Fiskene 19/2-20/3

Du bruker veldig mye penger på en hobby. Det handler om at det er viktig for deg å kunne unne seg å ikke tenke på utgiftene. Du har vært så økonomisk du bare kan gjennom en lengre periode at det nå tipper over på motsatt side, og du bruker penger istedenfor å spare.

Powered by Labrador CMS