Dagens horoskop: Lørdag 13. november

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21 / 3-19 / 4

Det blir en interessant dag hvor du blir fysisk utfordret i en sport eller en hobby. Det er lenge siden du ga alt som du gjør i dag, og det vil nok lønne seg i skikkelig treningssmerter. Kvelden byr på en herlig overraskelse.

Tyren 20 / 4-20 / 5

På lørdag har du noen ting å ta tak i, men når du er ferdig med dem kan du bruke resten av dagen på å henge med familien og nyte god mat. Kvelden handler om å planlegge og nyte livet.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er litt sent ute med det meste i dag, og det vil koste deg ganske dyrt. Hvis du bare hadde vært mer organisert, ville dagen gått mer knirkefritt. Lørdag benytter du også anledningen til å

gjenoppta et gammelt forhold. Det blir både deilig og litt bittert på samme tid.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Dagen handler om å følge minste motstands vei. Du har rett og slett ikke krefter til å kjempe, ikke engang for ting du virkelig tror på. Kvelden handler om venner og i ironien hvordan et vennskap både kan gi og ødelegge så mye på samme tid.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du sitter litt fast i et hamsterhjul. Både stedet der du bor, vennene du har, og hele hverdagen hindrer deg i å vokse slik du ellers kunne gjort. Det du trenger er å endre miljøet litt og kanskje utvide omgangskretsen din.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag blir du sittende fast i gamle hjulspor og da blir resultatet deretter. Du har prøvd å komme deg løs og tenke på en ny måte, men det høres lettere ut enn det er. Du er rett og slett et

vanedyr, og så fort du blir usikker faller du tilbake til det som er trygt.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Sørg for å være ute så mye været tillater i dag. Det har vært en rotete uke, og du må komme deg vekk og tenke på andre ting enn jobb og problemer. En slektning har morsomme nyheter å fortelle.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du nøler ikke med å provosere en som står deg nær i dag. Denne personen har en evne til å trigge de verste sidene i deg, og det merkes ikke minst i dag. Kvelden handler om å tilgi og gå videre, noe som Skorpionen kan ha det vanskelig med.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I løpet av denne lørdagen benytter du anledningen til å nyte hyggelig selskap og til å bare ta det med ro. Selv om du jobber velger du å tilpasse arbeidstempoet slik at du ikke stresser. Kvelden dreier seg om venner, og du ser ut til å ha det veldig gøy.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Det er ingenting du kan gjøre med en bestemt persons oppførsel, så slutt å ta det personlig. Denne personen er som den er, og det kan du prøve å akseptere. Kvelden handler om nye mål og om å ta vare på dagen.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du har en lang reise, men en ellers flott dag å se frem til. Morgenen byr på frisk luft og kvelden på god mat og hyggelig selskap. En god og utviklende dag. I løpet av denne dagen legger du også

visse planer for en fest eller et arrangement som du er med på å arrangere.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du kan være veldig sta akkurat nå fordi jorden har en sterk innflytelse på stjernetegnet ditt. I løpet av dagen møter du en person som kommer med både gode og dårlige nyheter. Her er det viktig å fokusere på det positive.

Powered by Labrador CMS