Dagens horoskop: Lørdag 13. august

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag oppholder du deg utendørs så mye som tidsplanen og været tillater. Det blir en god dag som oser av sommer og frihet. Du er mest komfortabel på denne tiden av året, dels fordi du orker mer og delvis fordi livet er litt lettere om sommeren.

Tyren 20/4-20/5

I dag er du rastløs og vil finne på ting, men partneren din virker fornøyd med å pusle hjemme. Du prøver å ta med en venn på et eventyr og etter litt overtalelse blir hen med. Det blir en dag i nye, spennende miljøer hvor du oppdager kunstneren i deg.

Tvillingene 21/5-6/20

Du bestemmer, nøler og bestemmer igjen. Hele dagen dreier seg om en styrke du har lånt fra Vekten. At du ikke kan eller vil ta en avgjørelse avhenger mye av at du er i ferd med å avslutte et kapittel i livet ditt, men ikke er følelsesmessig klar for det.

Krepsen 21/6-22/7

I dag tar du en liten sjanse og det viser seg å være noe som går hjem. Din vilje til å åpne opp overskygger frykten for avvisning. For krepsen er det viktig å ha et følelsesmessig engasjement i alle forhold, både relasjoner preget av lidenskap, men også vennskap.

Løven 23/7-22/8

Du beveger deg i sirkler som i noen øyne kan anses som litt risikabelt. For deg er det det spennende å søke deg til utfordrende situasjoner og interessante mennesker. Du føler at du lever mer i slike skyggefulle miljøer. Kvelden handler om å ta for seg.

Jomfruen 23/8-9/22

Det er en resignasjon i horoskopet ditt som ikke var der før. Det er som om du har kastet inn håndkleet på en kamp som betyr mye for deg. Det handler både om at du ikke orker å kjempe og at du ikke har sett noen resultater fra din innsats.

Vekten 23/9-22/10

I dag jobber du i et høyt tempo hvis du jobber. Hvis du har fri, er det hjemmeprosjekt etter hjemmeprosjekt som overlapper hverandre. Det er en rastløshet i deg som gjør det vanskelig for deg å sitte stille og bare ta det med ro. Du vil se resultatene vokse.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av lørdagen prøver du endelig å koble av skikkelig. Du verken orker eller vil ta tak i prosjekter hjemme. Er det skittent hjemme går du rett og slett ut og finner på noe som ikke har noe med hverdagen å gjøre. Du trenger å føle at du har fri.

Skytten 22/11-21/12

Du stiller høye krav i dag og det er ikke sikkert at dine forventninger innfris. Du synes at menneskene du har nær deg ikke er like raske til å reagere og handle som du er. Hvis du vil at ting skal skje, er det like greit å ta initiativet selv.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen blir både morsom og utfordrende på samme tid. For første gang på lenge føler du deg sett. I lang tid har du kjempet for å bevise hva du kan, og denne helgen lønner alt ditt harde arbeid seg, både når det gjelder ytelse og anerkjennelser.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er humor og glede i horoskopet ditt i dag. Du er nysgjerrig og vil oppdage nye perler i området du befinner deg i. Det blir en impulsiv dag der du følger magefølelsen din. Kvelden handler på sett og vis om å feire noe eller noen.

Fiskene 19/2-20/3

Du har muligheten til å vie dagen til en hobby, samtidig som arbeidet trekker deg inn, spesielt hvis du delvis jobber hjemme. Du synes det er vanskelig å legge jobben helt til side, selv om du har fri. Men gjør det likevel, du trenger noen dager hvor du kan koble helt fra hverdagen.

Powered by Labrador CMS